Artikel Marketing Extreme
Image default
Auto's en Motoren

Kawasaki motor kopen

Kawasaki motor kopen? Kawasaki motoren zijn speciaal ontwikkelt op snelheid. Het merk wilde de concurrentie aftroeven op basis van snelheid. Het merk richt zich niet alleen op het snel maken van motoren, maar produceert ook hogesnelheidstreinen. Het eerste motorblok werd ontworpen middels de opgedane technische kennis van vliegtuigmotoren. Door het gebruik van ontwikkelingen en productie kennis heeft het merk een aantal historische motorfietsen geïntroduceerd. Kawasaki had niet alleen een hoge snelheid voor ogen maar wilde ook nieuwe technieken ontwikkelen. Voor motorrijders die op zoek zijn naar de ultieme rijervaring heeft Kawasaki high-performance producten gecreëerd. Kawasaki motors hebben technologieën waarmee de machine beter te controleren is. De technologie zorgt dat jouw verlangen werkelijkheid worden. Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden over een Kawasaki motor?

Streven naar perfectie

Kawasaki streeft niet alleen naar snelheid, maar ook naar betrouwbare en veilige prestaties. De motoren van Kawasaki bevatten de volgende technologieën: ABS, Monocoque frame, K-ACT, KIBS, TPMS, Horizontal Back-Link Rear Suspension, Smart Regulator, Ergo-fit, Cornering Lights, KECS, spiegeleffect-zilverlak. Het voortdurend ontwikkelen van nieuwe technologieën zorgt ervoor dat de high-performance motoren van Kawasaki een goed motormanagement hebben. 

Een nieuwe manier van pechhulp

RoadGuard is app die een hele nieuwe manier van pechhulp aanbiedt. Het is gemakkelijk en persoonlijk geregeld via de RoadGuard app. Je zit nergens aan vast. De app werkt namelijk zonder abonnement of verzekering. Via de app kan je zien waar de monteur rijdt en hoe laat hij er is. Het is een goed functionerende app. De app is vooraf erg duidelijk over de kosten en je betaalt deze achteraf via de app. Of je nou motor pechhulp nodig hebt of wat anders, het kan allemaal. Auto, busje, scooter, caravan of camper, alles is mogelijk. Wil jij zonder zorgen de weg op kunnen? Download dan nu deze gratis app.