Artikel Marketing Extreme
Image default
Auto's en Motoren

Zie je op tegen het theorie examen? Niet meer met 123-Theorie!

Heb je wekelijks of misschien zelfs wel vaker een autorijles in jouw woonplaats Eindhoven en gaat het autorijden je steeds beter af? Ga je zelfs al richting het punt waarop je mag gaan afrijden? Super cool! Heb je je theorie examen al afgelegd en het theorie certificaat behaald? Of moet je dit theorie examen nog afleggen en zie je er erg tegenop, of misschien ben je al een keertje gezakt voor het theoriegedeelte en stel je het maken van het theorie examen steeds maar weer uit. Laat ons, 123-Theorie, jou helpen met onze theoriecursus Eindhoven! Wij regelen binnen 1 dag dat je met een behaald theoriecertificaat de deur uit wandelt!

Zonder te leren uit boeken gewoon in 1x slagen

Onze theoriecursus zit zo in elkaar dat deze voor werkelijk iedereen te volgen is. En dat zonder dat er ook maar een saai dik theorieboek aan te pas komt! Dus ben je minimaal 17 jaar? Kom dan snel meedoen met onze cursus en je hebt met 1 dagje leren je theoriecertificaat binnen! Hoe we dit voor elkaar krijgen? We vertellen het je hier in het kort.

De gehele ochtend krijg je theorieles van een docent die alles weet over autorijden. Je oefent met examens die precies lijken op het officiële examen van het CBR. Hierdoor oefen je je vaardigheden en sta jij straks niet voor verassingen bij het CBR examen. Instinkvragen zal jij niet meer intrappen en ook de lastige vragen zijn voor jou een eitje na onze theorieles. Want je krijgt van ons de meest handige en fijne ezelsbruggetjes en trucjes aangereikt waarmee je lastige theorie gewoon prima kunt onthouden. Na de lekkere lunch die je van ons aangeboden krijgt vertrekken we naar het CBR. Wij weten zeker dat jij geslaagd en al na het examen weer naar buiten loopt!

Bekijk al onze trainingslocaties op de site

Woon jij in Den Haag? Dan kan je meedoen met onze theoriecursus in Rijswijk. De cursuslocatie ligt vlak bij de locatie van het CBR, wel zo makkelijk. Voor alle andere locaties waar wij onze trainingen geven kan je even een kijkje op onze site nemen. Er staan op de site altijd meerdere data waar je uit kunt kiezen. Je kan je meteen online inschrijven voor de cursus van jouw keuze.  

https://www.123-theorie.nl/