Artikel Marketing Extreme
Image default
Auto's en Motoren

Ritregistratie

Indien u beschikt over een auto van de zaak, dient u een ritregistratie bij te houden. Dit kan handmatig gedaan worden, maar dat vergt een hoge mate van discipline en kost veel tijd. Bovendien moet de rittenadministratie voldoen aan de eisen van de Belastingdienst. Met behulp van een ritregistratiesysteem wordt de ritregistratie voor u uit handen genomen. Dit scheelt een hoop tijd en u verlaagt de kans op een foutieve rittenadministratie.

 

Automatische rittenadministratie

In de rittenadministratie houdt u allen ritten bij.

  • Nooit meer met de hand een ritregistratie bijhouden
  • Voor € 5,95 per maand wordt dit uit handen genomen
  • Alle ritten worden automatisch geregistreerd
  • Ontwikkeld op basis van de eisen van de Belastingdienst, wij zijn gecertificeerd
  • Installatie bij u op locatie waar en wanneer u wilt
  • Inclusief track en trace voor actuele locaties
  • Geschikt voor  ZZP,  MKB  en grootzakelijke gebruikers
  • Meer dan 55.000 verkochte producten

 

De werking van het ritregistratiesysteem

Een ritregistratiesysteem is een klein kastje (black box) van enkele centimeters groot dat in de auto gemonteerd wordt. Na de installatie meet de black box locaties met GPS en stuurt de locaties door naar het online account via GPRS (GSM-netwerk). De geavanceerde software van TrackJack verwerkt deze gegevens in een sluitende rittenadministratie.

Online & app

De ritregistratie bekijkt u terug via uw eigen online account of via de app. Hier bekijkt en beheert u alle gegevens, zonder dat u nog handmatige acties uit hoeft te voeren. Download de gegevens vervolgens eenvoudig naar Excel, PDF of een Fiscaal rapport. Het is ook mogelijk om periodieke rapporten naar u toe te laten mailen, zodat u iedere week of maand de ritregistratie in uw mail ontvangt.

 

Rittenregistratie Belastingdienst

De TrackJack PRO Fiscaal voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst en heeft het Keurmerk RitRegistratiesystemen. Mocht u ooit een controle krijgen, is dit een verlichte controle aangezien u gebruik maakt van een gecertificeerd ritregistratiesysteem.

https://www.trackjackeurope.com/rittenregistratie/