Artikel Marketing Extreme
Image default
Auto's en Motoren

Dashcam voor en achter

Kies voor veiligheid, kies voor een dashcam

Een dashcam maakt het leven van een auto eigenaar en bestuurder een stukje veiliger. Met een dashcam heb je een paar extra ogen op de weg die alles rondom jouw auto registeren. Dit kan zowel in parkeersituaties goed helpen, als bewijsmateriaal op de weg. Waarom een dashcam voor- en achter laten plaatsen de beste optie is leest u hier.

Een dashcam voor de voor- en achterkant

Toen de dashcam voor het eerst uitkwam, werd deze alleen aan de voorkant van de auto gebruikt. Zo kon er geregistreerd worden wat er voor de auto gebeurde en dienst bewijzen bij ongelukken. U kon dan zien wat er voor je gebeurde. Maar niet alleen aan de voorkant van de auto gebeurt er van alles, ook aan de achterzijde. Door een dashcam voor en achter te plaatsen, kan vrijwel de hele auto beveiligd worden met videoapparatuur.

Parkeren en op weg

Een deuk of een kras kan al gauw gebeuren. Wanneer u alleen een dashcam aan de voorkant van de auto hebt, kun je niet zien wat er achter gebeurt. Een deuk of kras kan ook aan de andere kant van de auto gebeuren. Vandalisme kunt u goed tegengaan door beeldmateriaal van de dader te hebben. Ook een ongeluk kan aan de achterzijde van uw auto gebeuren. Een auto kan inrijden op uw auto of uw auto kan een ander ongeluk achter u vastleggen. Een dashcam voor en achter zorgt voor de beste beveiliging en het hele plaatje. Een dashcam voor- en achter is dus de beste optie voor iedere auto eigenaar. Een dashcam voor en achter kan ingebouwd of gemonteerd worden bij iedere auto.