Artikel Marketing Extreme
Image default
Auto's en Motoren

Live volgen van voertuigen

Altijd weten waar uw auto, motor, machine of ander voertuig is? Met behulp van een car tracker in het voertuig weet u altijd waar uw voertuig is. De car tracker wordt gemonteerd in het voertuig en meet locaties via GPS, waardoor u op ieder gewenst moment de locatie van het voertuig kunt zien.

 

Locaties via GPS

De car tracker, ook wel autotracker genoemd, is een klein kastje met een interne GPS-chip. Hierdoor is de autotracker in staat om locaties te meten via GPS en door te sturen naar het online account via de interne SIM-kaart. Hierdoor bent u altijd op de hoogte waar de autotracker is en bekijkt u de locatie op een kaart via uw eigen online account en smartphone app.

Meldingen van sabotage en diefstal

Naast dat de car tracker locaties doorstuurt, ontvangt u ook sabotagemeldingen op het moment dat de GPS tracker wordt losgekoppeld en diefstalmeldingen op het moment dat het voertuig wordt verplaatst zonder dat het contact aan gaat. Stel zelf een veiligheidszone in en ontvang meldingen als de car tracker de ingestelde veiligheidszone verlaat. En mocht het voertuig ooit gestolen worden, vraagt u de locatie handmatig op.

 

Locatie iedere 30 seconden

Afhankelijk van het door u gekozen servicelevel ontvangt u een nieuwe locatie van de GPS tracker van 2x per dag tot iedere 30 seconden. Dat kan al voor nog geen €13,- per jaar. De car tracker is niet alleen geschikt voor auto’s, ook motoren, scooters, machine, (bedrijfs)objecten, containers of boten kunt u voorzien van een GPS tracker.

 

Rittenregistratie

Bij het uitgebreidste servicelevel heeft u zelfs toegang tot de volledige rittenregistratie De autotracker maakt met de geavanceerde software zelf ritten en vermeld daarbij het startadres, stopadres, starttijd, stoptijd, hoeveel kilometer is er gereden en meer. Handig voor als u een kilometerregistratie wilt bijhouden om zakelijke kilometers te declareren of wanneer u een rittenregistratie bijhoudt om de bijtelling te voorkomen.

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/auto/