Artikel Marketing Extreme
Image default
Auto's en Motoren

Binnen 2 dagen voor je scootertheorie slagen? Dat kan met Gelijk Geslaagd!

Sta jij op het punt je op te geven voor een scootertheorie cursus bij jou in de buurt? Wij weten een adres waar je gegarandeerd slaagt, binnen 2 dagen. We hebben ’t over Gelijk Geslaagd.

Voor een eerste indruk een aantal recente Google Reviews over Gelijk Geslaagd:

“(…) Duidelijke les! (Ligt ook aan jezelf, dus goed opletten en de informatie in je hoofd stampen) (…)”

“Kan het iedereen aanraden!! Ik heb echt mega examen vrees maar door deze hele fijne dag met alle lesstof en gierende zenuwen in 1 keer mijn theorie gehaald! (…)”

“Toppers, echt waar! Zonder jullie hulp had ik het werkelijk waar nooit gehaald.”

Wij kunnen het bovenstaande alleen maar beamen. De theorie opleiding van Gelijk Geslaagd is duidelijk, alle lesstof wordt behandeld en iedere leerling krijgt veel hulp. Op Facebook staan trouwens ook reviews. Lees ze eens door, ze zijn hartstikke positief!

Gelijk Geslaagd biedt het gehele jaar cursussen aan

De dagcursus auto theorie van Gelijk Geslaagd is niet aan één periode gebonden. Je kunt je het hele jaar door opgeven. De trainingen vinden op meerdere locaties plaats. Van Den Bosch tot Rotterdam / Barendrecht en van Leiden tot Den Haag / Rijswijk. Als je naar www. gelijkgeslaagd.com gaat en klikt op ‘cursusdata’ verschijnt een lijst. Achter de locatie en de datum staat steeds een symbool. Een auto voor het auto theorie examen. Een motor voor het motor theorie examen. Daarachter staat hoeveel plekken er nog over zijn. Inschrijven doe je door op het gele blokje aan de rechterkant met ‘aanmelden ->’ te klikken. Tijdens de opleiding worden alle drie de vraagcategorieën die in het examen voorkomen, behandeld. Dit zijn ze: gevaarherkenning, wetten en verkeersregels, inzicht en risico’s.

Het grote voordeel van Gelijk Geslaagd in vergelijking met andere opleidingsinstituten is dat alles op 1 dag (of 2 in het geval van het scooter theorie examen) plaats vindt: de cursus en het examen bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen. Check trouwens even of je een geldig identiteitsbewijs hebt. Het CBR vraagt erom. Kun je er geen overhandigen, dan mag je niet deelnemen aan het examen.

https://www.gelijkgeslaagd.com/