Artikel Marketing Extreme
Image default
Auto's en Motoren

Welke huurauto moet ik kiezen?

Om te bepalen welke huurauto u moet kiezen zijn er een aantal punten waar u op moet letten. Met welk soort gezelschap ga je op pad? Hoeveel personen brengt u mee? Hoeveel wil ik uitgeven aan een auto? Dit zijn allemaal relevante vragen die bepalen welk soort en type auto het beste bij de gelegenheid past. Bij auto huren Maastricht vindt u een groot aanbod aan voertuigen.

 Grootte en prijs van huurauto

 

De namen die autoverhuurbedrijven voor verschillende soorten auto’s gebruiken, zijn niet altijd even duidelijk. Auto’s kunnen bijvoorbeeld worden geclassificeerd als “compact”, “zuinig” of “middenklasse”. Ontdek de betekenis van deze namen om de juiste autogroep voor de reis te kiezen.

Mensen zijn vaak verbaasd dat ze niet precies de gereserveerde auto krijgen die ze op voorhand hadden verwacht. Dit komt doordat autoverhuurbedrijven hun huurauto’s in categorieën verdelen in plaats van specifieke merken en modellen te vermelden.

 

Kleine compacte auto’s worden vaak onderverdeeld in de categorieën mini, compact en economy. Deze auto’s hebben vaak ruimte voor 4 personen en weinig ruimte voor uw bagage. Deze categorie auto’s worden vaak verhuurd voor korte reizen en stedentrips. Deze auto’s liggen in de lagere prijsklassen.

 

Stationwagens, luxe wagens en SUV’s zijn bedoeld voor de wat grotere groepen personen en hebben genoeg bagageruimte. Er passen makkelijk 5 personen in deze klasse auto’s en hebben voldoende beenruimte. Deze categorie huurauto’s zijn meestal bedoeld voor verre reizen en bieden extra comfort. Deze auto’s liggen in de hogere prijsklassen

 

Tot slot zijn er nog alternatieve keuzes zoals een cabrio of personenbus. De cabrio is meer voor plezierritjes en kan meestal maar 2 personen herbergen. Een personenbus is bedoeld voor grote groepen en heeft vaker plaats voor 7 personen.

 

Voor meer informatie om auto’s te huren in Maastricht en omstreken kunt u de link aanklikken die in deze zin staat. Wilt u liever een bestelbus huren? Dan is autoverhuur Adrem in Maastricht en omstreken ideaal voor u.

 

https://adremlimburg.nl/