Artikel Marketing Extreme
Image default
Auto's en Motoren

Auto laten beletteren in Enschede?

Auto beletteren enschede is een bedrijf gespecialiseerd in het beletteren van auto’s. Je ziet het tegenwoordig overal mensen die hun voertuigen laten beletteren met de namen van hun bedrijf. Dit is natuurlijk een mooie en goedkope manier voor het maken  van reclame, je bent in principe een rijdend reclamebord. Wilt u dit nou ook?  Kom dan bij auto beletteren enschede, wij hebben een snelle service en gaan erg nauwkeurig te werk. Zo hebben wij al een paar prijzen gewonnen met ons werk.

Onze werkwijze 

Als u bij ons ervoor kiest u auto te laten beletteren, maken wij als eerste een ontwerp op de computer. We maken een foto van u voertuig en zetten deze dan in onze computer, onze app maakt van die foto een schaalmodel. Zo kunnen wij u het beste een idee geven hoe het eruit gaat zien. Op deze manier kunnen wij u het gewenste resultaat geven en voorkomen we teleurstellingen, wij merken dat klanten deze werkwijze er fijn vinden. En we ontvangen dan ook goede recensies op de onze website. Daarnaast zijn we het enige bedrijf in Nederland die dit programma heeft. na het maken van het ontwerp bestellen we de materialen en gaan we gelijk aan de slag 

Levensduur en kwaliteit van onze producten

Onze belletering word na het plaatsen ingespoten met een extra laag, dit doen we 3 keer. Door deze laag vergroten we de levensduur van de belettering. Deze laag zorgt er ook voor dar je beletering beter bestendig is tegen slecht weer en extreme warmte. daarnaast doen wij ook aan reparaties mocht de belettering loslaten en valt hij binnen de garantie dan maken wij de schade direct. mocht u zich later bedenken dat u er eigenlijk nog wat bij had gewild bijvoorbeeld een logo, dan is dat geen probleem. U kunt dan gewoon langskomen.