Artikel Marketing Extreme
Image default
Bedrijven

Zomer inspiratie

Het is weer zo ver: lente! In de ochtend sta je voor de kledingkast en ben je aan het denken wat je vandaag het beste aan kan doen. Klassiek zwart of lekker kleurrijk. Het weer is zo afwisselend dat je niet weet wat het beste zal passen voor een dag als vandaag. Hieronder een paar voordelen van zowel kleurrijk of klassiek zwart en waar je over na kan denken bij lingerie kopen.

Klassiek zwart

Iedereen kan klassiek zwart dragen bij elke gelegenheid. Of je naar school gaat of naar je werk. Een zakelijke bespreking of gezellig gaan stappen, zwart kan altijd. Het grootste voordeel van zwart, het slankt af. In zwarte kleding lijk je nou eenmaal slanker. Een ander voordeel wat zwart heeft is dat je de zweetplekken minder zal opmerken, dit is ook ideaal voor de zomer die er aan komt. Daarnaast past zwart onder elke kleding. Dus met zwart als keuze zit je altijd goed.

Lekker vrolijk

Het grootste voordeel van vrolijke kleuren is dat het minder warm is dan zwart. In de lente en zomer wil je uiteraard geen gruis muisje zijn en vrolijke kleuren zorgen ervoor dat jouw blije humeur over komt naar iedereen. Met vrolijke kleuren en een goed humeur kom je ook meer zelfverzekerd over, wat weer uitstraalt naar iedereen om je heen.

Ben je niet helemaal overtuigd welke kleuren je het beste kan dragen voor de dag die komen gaat? Dan kun je ook zwart en vrolijke kleuren combineren. Of het nu een grijze regenachtige dag gaat worden of er meer zon is dan je had verwacht. Draag de kleuren waar jij je goed bij voelt en laat zien wie je bent.

https://dolcedonna.shop/collections/lingerie