Artikel Marketing Extreme
Image default
Aanbiedingen

Achterkant iPhone XR vervangen, waar kun je dat laten doen?

De iPhone XR is samen met de iPhone XS in 2018 op de markt verschenen als de opvolgers van de iPhone X. Deze iPhone is de budget versie in de lijn, maar dat wil niet zeggen dat je daarmee een slecht apparaat hebt gekocht, in tegendeel. Je iPhone XR is waterdicht tot een diepte van 1 meter en het apparaat is voorzien van een 6,1 inch Liquid Retina display voor natuurlijke kleurweergave. Wat dit model onder andere goedkoper maakt dan de iPhone XS, is dat de achterkant niet van glas is maar aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het een stuk minder schadegevoelig is dan glas. Maar ook een aluminium achterkant kan beschadigd raken en dan is de Achterkant iPhone XR vervangen een goed idee.

 

Wanneer moet je de achterkant iPhone XR vervangen?

Ondanks dat de achterkant van je iPhone XR gemaakt is van aluminium kan je telefoon alsnog schade oplopen als je hem per ongeluk laat vallen. De achterkant zelf kan verbuigen, maar dat is niet het ergste wat je iPhone kan overkomen. In de achterkant van je iPhone XR zitten namelijk een aantal belangrijke onderdelen die je telefoon nodig heeft om te kunnen functioneren. Onderdelen als de volumeknoppen en de aan- en uit knop, de wifi- en gps-antenne zitten allemaal in de achterkant verwerkt. Ook de flitser van je camera is een onderdeel van de achterkant. Zonder dat je het ziet kunnen deze onderdelen beschadigd zijn geraakt als je iPhone op een harde ondergrond is gevallen. Als je merkt dat je geen wifi-signaal meer kunt ontvangen of dat je je iPhone niet meer aan kunt zetten nadat hij gevallen is kan het raadzaam zijn om de gebrekkige onderdelen of de hele achterkant van de iPhone XR te vervangen.

 

Waar kan ik betaalbaar de achterkant iPhone XR laten vervangen?

Je iPhone XR gebruik je waarschijnlijk elke dag, en neem je dus ook overal mee naar toe. Maar ondanks dat Apple alleen hoogwaardige materialen gebruikt blijven het kwetsbare apparaten die kapot kunnen gaan. Mocht de achterkant van je iPhone XR of een van de onderdelen die in de achterkant verwerkt zijn beschadigt raken dan hoef je meestal niet meteen een nieuwe iPhone te kopen. Je kunt namelijk alleen de achterkant of de defecte onderdelen die in de achterkant van je iPhone XR zitten te laten vervangen. Zo’n reparatie kun je bijvoorbeeld laten uitvoeren bij het GSM Reparatie Centrum. Hier kun je de volledige achterkant van je iPhone XR of alleen de defecte onderdelen van de achterkant laten vervangen. Door het vervangen van de achterkant ziet je iPhone XR er weer als nieuw uit en kan hij weer een tijdje mee.