Artikel Marketing Extreme
Image default
Bedrijven

Zelf creëren of kant-en-klare tegels

Met mozaïek kun je alle kanten op. Je kunt alles zelf creëren door verschillende tegels te kopen, om deze vervolgens kapot te slaan en steentje voor steentje te leggen. Het grootste voordeel hiervan is dat je het ontwerp en de soort tegels volledig zelf kunt kiezen. Het nadeel is dat het ontzettend veel tijd kost om een volledige badkamer te betegelen. Uiteraard kun je ook alleen 1 wand of gedeelte doen voor een interessant effect samen met hele tegels. Zo kun je misschien een klein schilderij creëren.

Kant-en-klare mozaïek tegels

Je kunt mozaïek tegels ook kant-en-klaar kopen. Dan heb je al een ontwerp dat je kunt volgen. Het voordeel is dat je dan grote stukken krijgt met het formaat van een volledige tegel. Dit scheelt ontzettend veel tijd en geeft ook hetzelfde effect. Het nadeel is dat je beperkt bent in de ontwerpen die er worden aangeboden. Gelukkig zijn er inmiddels ontzettend veel ontwerpen in omloop waardoor het misschien nog moeilijker wordt om te kiezen. Je kunt zelfs verschillende ontwerpen door elkaar gooien voor die variatie.

Waar kun je mozaïek allemaal plaatsen?

Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Het is maar net waar je het zelf wilt plaatsen. De badkamer en keuken zijn de meeste gebruikelijke plaatsen om mozaïek tegels te plaatsen. Maar je kunt ook ontzettend creatief aan de gang gaan door zelf een schilderij te maken van mozaïek en deze in de woonkamer te hangen. Of je doet de eettafel of koffietafel versieren met mozaïek. In huis of in de tuin kun je eigenlijk helemaal los gaan met waar jij je kunst wilt maken.

https://www.topmozaiek24.nl/