Artikel Marketing Extreme
Image default
Bedrijven

Geordende registratie binnen je organisatie

Gewerkte tijden noteren en bijhouden is van groot belang wanneer je binnen een organisatie werkt. Het is voor iedereen handig als er een duidelijk overzicht is in de gewerkte uren, een urenregistratie noemt met dat. Elke grote organisatie of onderneming heeft er een. Maar vergis je niet, ook voor kleinere bedrijven, zzp’ers en freelancers is een goede tijdregistratie erg belangrijk. Veel bedrijven, organisaties en ondernemingen doen het nog erg ouderwets. Een simpel Excelbestand of papiertje is gewoon niet genoeg en bovendien gedateerd.

 

 

 

                                                                                                                         

 Vereenvoudig het registreren van gewerkte uren

Met alle techniek van tegenwoordig zijn er efficiëntere manieren gecreëerd om zo eenvoudig én effectief gewerkte uren te registreren. De makkelijkste manier is door gebruik te maken van een app. Keeping bijvoorbeeld heeft een app ontwikkeld die het mogelijk maakt om complete werkweken of aparte werkdagen eenvoudig bij te houden. Heb je meerdere taken op een dag of in een week? Met deze app kun je ook bijhouden hoelang je met elke taak bezig bent. Hierdoor krijg je inzicht in je werk maar kun je ook gemakkelijk uren factureren of uren uitkeren.

Het registeren van gewerkte uren hoeft vanaf nu niet meer lang te duren. Mede door de efficiëntie van deze app kunnen jij, je collega’s en je bazen zich blijven focussen op hun dagelijkse werk.  Aangezien alles binnen de app automatisch berekend wordt hoef je dus niet bang te zijn voor reken- of telfouten. Iedereen die gebruik maakt van Keeping kan de app binnen enkele seconde openen, gebruiken en vervolgens weer afsluiten. Geen gedoe meer met allerlei losse bestanden of blaadjes maar alles netjes geordend en correct.

 

Waarom jij nu moet beginnen met een goede urenregistratie

Er zijn zoveel verschillende redenen waarom een accurate urenregistratie zo ontzettend belangrijk is. Ben jij nog niet op de hoogte van alle voordelen dan worden die hier nog eens opgesomd. Ten eerste bespaard het je een hoop stress en gedoe. Ten tweede kun je op deze manier goed inschatten hoelang je bezig gaat zijn met een project of taak. Ten slotte is deze manier van uren bijhouden erg gebruiksvriendelijk.

https://keeping.nl/urenregistratie