Artikel Marketing Extreme
Image default
Bedrijven

5 manieren om jouw ranking in Google te verhogen

Heb je een website gemaakt van jouw webwinkel of een blog en is die pas op de zeventiende pagina van Google? Dat wil zeggen dat jouw website niet voldoet aan alle eisen van Google ’s beste website. Het wordt tijd dat je met deze 5 tips jouw ranking in Google gaat verhogen. Lees voor meer informatie over de 5 effectieve manieren.

  1. Bouw een gebruikersvriendelijke website

Om jouw ranking te verbeteren moet je een responsieve website bouwen. Het moet gebruikersvriendelijk zijn op de mobiele telefoon, alsook op de desktop. Een responsieve website kan zijn automatisch aanpassen aan elke schermformaat, als de laptop, mobiel, smartphone.

Is jouw website niet responsief dan mag je verwachten dat je op de zeventiende pagina van google zult staan. Google gebruikt mobielvriendelijkheid als ranking factor. In feite crawlt en indexeert het nu sites (waardoor jouw website in zoekresultaten kan verschijnen) vanuit een mobiel perspectief. Daarom is responsief ontwerp zo belangrijk voor verbeterde zoekresultaten.

  1. Creëer een linkbuildingstrategie

Backlinks zijn inkomende hyperlinks van de ene webpagina naar de andere website en ze geven equity door aan jouw site, beschouw het als een aanbeveling. Backlinks zijn de belangrijkste factor die de positie in de zoekresultaten van jouw site bepaalt. Linkbuilding-strategie duurt maanden voordat Google jouw ranking heeft bijgewerkt. Probeer jouw artikelen op tenminste twee bekende websites te plaatsen, dit zal jouw ranking veel verder verhogen dan wanneer je op kleine onbekende websites backlinks plaatst. Vraag SEO Breda voor hulp, als je geen welbekende website kunt vinden voor je artikelen. Zo gemakkelijk krijg je ook geen toegang om jouw artikel te krijgen op een topwebsite.

  1. Zoekwoorden

De plaatsing van zoekwoorden is een van de belangrijkste zoekmachine optimalisatie tactieken. Het is handig om rekening te houden met hoe iemand zou zoeken naar informatie over de specifieke service of het product dat je aanbiedt, aangezien de zoekwoorden die ze gebruiken waarschijnlijk de zoekwoorden zijn die je wilt gebruiken. Maar zorg ervoor dat je geen belachelijke hoeveelheden zoekwoorden toevoegt, vooral niet als ze geen verband houden, aangezien dit ertoe kan leiden dat jouw site als spam wordt gemarkeerd. Spiders van zoekmachines zijn geprogrammeerd om ‘trefwoordvulling’ te negeren.

  1. Laadsnelheid van de website verbeteren

De laadtijd van jouw website helpt jouw score in google te bepalen. Bezoekers houden niet van trage website, jij toch ook niet? Met de groei van internet verwachten mensen snel toegang te krijgen tot informatie. Gebruikers verwachten zelfs dat pagina’s binnen drie seconden of minder worden geladen. Als het laden van jouw pagina langer dan drie seconden duurt, zal de bezoeker jouw website verlaten. Wanneer veel mensen jouw website snel verlaten, zal dit jouw ranking in google negatief beïnvloeden. 

  1. Huur een SEO-bedrijf in

Zoekmachine optimalisatie is niet eenvoudig. SEO Breda is gespecialiseerd hierin en kan snel de ranking van jouw website veranderen. Zij hebben een goede zoekmachine optimalisatie strategie. Je bent gegarandeerd van een goede positie in de zoekmachine. Heb je geen tijd om de zoekmachine optimalisatie van je website te verbeteren? laat het dan over aan de specialisten.