Artikel Marketing Extreme
Image default
Artikel marketing

Wat is uw schoonheidsideaal?

De schoonheidsidealen van ons mensen zijn door de jaren heen enorm veranderd. Dit lijkt misschien heel gek, maar het is echt zo. Als we bijvoorbeeld kijken naar de middeleeuwen, dan was het schoonheidsideaal van de vrouw heel anders. De perfecte vrouw was toen mollig, eigenlijk hoe dikker hoe beter. Haar uiterlijk stond dan ook voor haar welvaart. Door de jaren heen is dit ideaal veranderd. Het lijkt wel of ons schoonheidsideaal is geworden de slanke gespierde vrouw. Heel veel vrouwen zien daarbij als perfecte lichaam de victoria secret modellen. De strakke gespierde vrouwen zijn volgens vele dé perfecte vrouw.

Maar er is niet alleen een schoonheidsideaal als het gaat om het lichaam van de vrouw (of man). Het schoonheidsideaal is ook voor het gezicht. Er zijn verschillende eigenschappen in het gezicht die de vrouw ‘knap’ maakt. Zo blijkt het dat een knap gezicht een symmetrisch gezicht is. Daarnaast zijn grote ogen en volle lippen ook een schoonheidsideaal.

Vele van ons zijn niet gezegend met al deze kenmerken. Er zijn bijvoorbeeld vrouwen die van zichzelf donkere kringen rond hun ogen hebben. Een kenmerk die het gezicht er vermoeid uit doet zien. Dit kenmerk valt niet te verhelpen door vele work-outs. Dit kenmerk is bij veel mensen iets dat bepaald wordt in de genen. Deze mensen hebben gauw last van donkere kringen en deze kringen gaan ook niet weg wanneer deze persoon genoeg slaapt en gezond leeft. Deze donkere kringen kunnen wel op een andere manier verholpen worden. Zij kunnen namelijk verholpen worden in een cosmetische kliniek.

Vele vrouwen hebben ook last van hangende mondhoeken. Door de jaren heen is het volume van hun lippen afgenomen en zijn hun lippen ook wat gaan hangen. Ook dit kan opgelost worden in een cosmetische kliniek. Een goede en simpele behandeling kan de lippen weer net zo verleidelijk maken als vroeger.

http://faceland.nl/