Artikel Marketing Extreme
Image default
Artikel marketing

Welke linkbuilding sites zijn echt gratis?

 

Welke linkbuilding sites zijn echt gratis?

 

Linkbuilding en je website toevoegen wordt vaak bestempelt met gratis, tot het moment dat je daadwerkelijk je website wilt toevoegen. Om dit voortaan te voorkomen, zodat je echt gratis je website url kunt toevoegen hebben wij onderstaand de proef op de som genomen.

Waarom blijken veel linkbuilding portalen toch niet gratis?

Eigenlijk heel simpel uit te leggen. Gratis ziet er natuurlijk veel interessanter uit voor een bezoeker om eens te bezoeken. Daarna wordt het verhaal zo omgebogen dat je alsnog geld zou willen uitgeven voor een link vermelding binnen dat specifieke linkportaal.

Welke link directories zijn meestal gratis?

Natuurlijk zijn er nog genoeg linkbouw directories en startpagina overzichten die daadwerkelijk gratis zijn. Al is het anno 2019 wel even zoeken. Meestal zijn link directories gratis als zij er ook zelf wat aan hebben. Zo heb ik onderstaand enkele linkdirectories gevonden die zelf nog in opbouw zijn. Dit betekend dat zij enkel een teruglinkje vragen. Mijn guess is dat ze de komende maanden nog helemaal gratis blijven. Dus beter nu alvast je link toevoegen, voor dat ze dermate vol zitten en alle nieuwe toevoegingen mogelijk betaald zullen maken. Het enigste wat je wel moet doen voor je gratis link vermelding is een teruglink plaatsen. Dit is natuurlijk een uitermate slimme oplossing

Echte gratis linkbuilding websites:

www.linkstoevoegen.nl

www.onlineregio.nl

 

https://gratiswebsiteaanmelden.nl/