Artikel Marketing Extreme
Image default
Marketing strategie

De salarisadministratie van jouw bedrijf

Er zijn bepaalde punten waar mensen tegenop kijken en in het bedrijfsleven is dat het verwerken van de salarisadministratie. Het zijn meestal de ondernemers die deze taak tot zich nemen, helaas is dit niet voor iedereen weg gelegd. Bij een gebrek aan kennis en kunde zal deze taak veel tijd in beslag nemen, daarnaast moeten de berekeningen gecontroleerd worden anders wordt niet het juiste bedrag uitgekeerd. Kortom als het niet goed wordt uitgevoerd heeft dit veel gevolgen. Het personeel krijgt haar salaris niet op tijd of volledig uitgekeerd waardoor de werksfeer zal afnemen en het dagelijkse functioneren ook. Dit heeft weer gevolgen dat de werkzaamheden in gevaar komen en onvolledig worden uitgevoerd, dit zal weer leiden dat klanten niet op tijd producten ontvangen. De klanten die niet tevreden zijn stappen naar de concurrentie en in de ergste geval zal het bedrijf geen omzet meer genereren waardoor het failliet zal raken.

Als ondernemer is het een verstandige keuze om de salarisadministratie aan een extern bedrijf uit te besteden. Een bedrijf als Cbbs biedt aan om de verantwoording over het salaris te nemen zodat er geen omkijken naar is. Ook bieden zij een salarissoftware aan zodat het personeel als de ondernemer op iedere plaats en tijdstip beschikbaarheid heeft over haar personeel en administratie. De software biedt de mogelijkheid aan om online het salaris in te zien of te verwerken. Een salarisservice als Cbbs beschikt over professioneel personeel die kennis hebben om het salaris op de juiste manier te verwerken, hierdoor is het mogelijk dat dit snel gedaan kan worden.

Als de salarisadministratie niet wordt uitbesteedt komt hier veel tijd en moeite bij kijken. Er moet bijvoorbeeld rekening gehouden worden met verschillende Cao’s en aan de hand daarvan kan het salaris worden berekend en vervolgens uitgekeerd. Door een extern bedrijf in te schakelen zullen alle zorgen ontnomen worden, je hebt als bedrijf zekerheid.

http://www.cbbs.nl