Artikel Marketing Extreme
Image default
Artikel marketing

Hoe vind je snel een tekstschrijver die bij je past?

Weet je nog dat je op de basisschool zat en het tekenuurtje zat er weer aan te komen? Het leek wel eeuwig te duren, elke week opnieuw. Je staarde naar dat veel te witte vel op je tafeltje. Je keek naar buiten. Naar je schoenen, en weer naar dat A4’tje. Nog altijd leeg. De jongen naast je had in tien minuten zijn weekend al getekend. Die was dus duidelijk in de dierentuin geweest. Jij zou nog geen flamingo op papier krijgen. Niet iedereen kan tekenen, maar ook zeker niet iedereen kan een echt goed tekstschrijver worden.

Match

Schrijven is eigenlijk net als tekenen. Het werkt volgens hetzelfde principe. Het zit in je hoofd, het moet op papier. De een kan het beter en sneller dan de ander, en weer iemand anders bakt er gewoon weinig van. Je kunt het oefenen, je kunt beter worden, maar zonder een klein beetje talent wordt het gewoon niets. Wanneer jij ook geen getalenteerd schrijver bent is er gelukkig hoop voor je. Je kunt op zoek naar mensen die wel die gave teksten laten schrijven voor jou.

Schrijvers in alle soorten en maten.

Tekstschrijvers zijn net mensen. Er zijn ervaren journalistieke tijgers die het klappen van de zweep als geen ander kennen. De jonge dertiger met een hoofd vol ideeën – het toetsenbord houdt het nauwelijks bij. Ervaren webmarketeer of ervaren internetgebruiker die alle hoeken en gaten van het internet kent, alle schrijvers hebben een uniek verhaal te vertellen. Zorg dat jouw boodschap duidelijk is en zoek degene die jouw verhaal vertelt.

Tekst is belangrijk

Een goed verhaal zal verleiden. Natuurlijk, je product is bijzonder en staat centraal. De tekst doet de rest. Jij wil je product verkopen, een goede tekst verkoopt. Het maakt enthousiast, prikkelt en spreekt tot de verbeelding. De koper ziet zijn keukentafel al gevuld met dat uniek voor haar samengestelde veldboeket. Of met die snoepballenmaillot voor hun kleindochter. Daarom gebruik jij ook dat met zorg vormgegeven blog in je webshop. Deze wordt uiteraard regelmatig bijgewerkt door je tekstschrijver. De details over hoe dat veldboeket tot stand kwam worden beschreven. En waar in Scandinavië die leuke maillotjes gevonden werden. Koop beklonken. Jij hoeft alleen nog in te pakken.

 

https://www.vertrouwenspact.nl/