Artikel Marketing Extreme
Image default
Artikel marketing

Taboe maakt plaats voor geluk.

Iedereen wilt zo lang mogelijk een frisse en jeugdige uitstraling behouden, maar helaas is dit voor veel mensen niet meer dan een wens of een droom. De realiteit komt namelijk hard aan bij de mensen. Zo zijn er mensen die in hun 35e levensjaar zitten, maar het uiterlijk hebben van iemand die al in zijn/ haar 45e levensjaar zit. Vroeger moest men hier simpelweg mee om leren gaan en leren om hun uiterlijk te accepteren. Echter hoeft dat vandaag de dag niet meer, aangezien er een uitkomst is om de gewenste frisse en jeugdige uitstraling langer vast te houden.

Hoewel de uitkomst voor het (langer) behouden van een frisse en jeugdige uitstraling al een geruime tijd aanwezig is, wordt deze uitkomst pas (regelmatig) gebruikt sinds de eeuwwisseling. Dit komt door het feit dat er altijd een taboe/ stigma op het ondergaan van deze uitkomst heeft gerust. De uitkomst is namelijk plastische chirurgie.

Vroeger keek men elkaar raar aan als iemand zei dat hij of zij graag iets wilde laten veranderen aan zichzelf, omdat hij of zij hier last van had of zich hier onzeker door voelde. Echter is het taboe op plastische chirurgie steeds minder geworden. Men gelooft dat de reden dat het taboe/ stigma afneemt, komt door het feit dat vandaag de dag gelukkig zijn centraal staat in het leven. Men wilt graag gelukkig zijn en wilt dat hun geliefden, familie en vrienden ook gelukkig kunnen zijn. In sommige gevallen heeft men hier een chirurgische ingreep voor nodig en vandaag de dag accepteert men dit ook (meer dan vroeger).  Het maakt niet meer uit of men een kleine ingreep zoals een ooglidcorrectie bovenoogleden ondergaat of een drastischere ingreep ondergaat zoals mensen die een borstvergroting laten doen. Vandaag de dag wordt dit namelijk door (het merendeel van) de bevolking geaccepteerd.

http://faceland.nl