Artikel Marketing Extreme
Image default
Online marketing

Hoe de luchthavenparking te vinden die het best bij jou past.

Vooraleer je een parking bij de luchthaven kan boeken, moet je eerst en vooral enkele prioriteiten stellen die uiteindelijk een evenwicht zullen vormen tussen de prijs en het comfort. Als je zo dicht mogelijk wil staan bij de luchthaventerminal zal je natuurlijk moeten bereid zijn om te betalen; als je daarentegen naar de goedkoopste oplossing zoekt dan moet je aanvaarden dat de transfertijd wel wat langer zal duren. Daarbij zal de prijs ook afhankelijk zijn van vraag en aanbod en het beveiligingsniveau en de service die men biedt.

Als je zoekt naar de kortste transfertijd, dan heb je de keuze tussen ofwel een parking op de luchthaven of gebruik maken van de “Meet and Greet” dienst . Gebruik maken van de dienst “Meet and Greet” is een vorm van reizen eerste klas en het wordt dan ook vaak gebruikt door zakenreizigers voor wie tijd het belangrijkste is en het geld ervoor bijkomstig. Je zal dan heel eenvoudig een afspraak hebben met iemand dichtbij of vlak voor de vertrekterminal, en het enige wat je nog te doen hebt is die korte wandeling naar de check-in te maken.

Parkeren bij de luchthaven op de lange termijn parking die het dichtst bij de terminal ligt, zal dan waarschijnlijk wel het volgende zijn dat duur is. Hier zal dan wel sprake zijn van een korte transfer met een busje die je vanop verschillende punten op de parking oppikt en naar de terminal brengt.

De goedkoopste, maar tevens de verste parkings zijn deze verder van de luchthaven liggen. Bij de grotere luchthavens zoals Gatwick, Manchester, Heathrow en Stansted zullen er wel verschillende zijn, waaruit je kan kiezen en het is dan ook zeer zinvol om er een te kiezen die het dichtst bij de luchthaven gelegen is.

Eenmaal je op de parking aangekomen bent zal men je met een busje naar de luchthaven brengen en als er meer dan één terminal is, zal je waarschijnlijk moeten wachten tot de eerste reizigers afgestapt zijn, en dus moet je dat ook meerekenen, idem voor de terugtocht.

Dit gezegd zijnde, moet je er ook rekening mee houden dat parkings verder van de luchthaven gelegen meestal het eerst schijnen vol te zijn vanwege hun tarief en opdat ze je naar de juiste terminal brengen waardoor ze vermijden dat je rond de luchthaven rondrijdt al zoekend naar een juiste parkeerplaats. Als je dan beslist om te boeken voor de verdere parkings van Eindhoven airport in het hoog seizoen, is de regel dat hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper de prijs is.

Wilt u parkeren op het vliegveld van Eindhoven? Dan is een zeer voordelige en goede parkeeraanbieder is Eazzypark. Zij bieden diverse voordelige tarieven en uitstekende service aan zodat jouw auto gedurende jouw vakantie veilig in een beveiligde garage staat!