Artikel Marketing Extreme
Image default
Bedrijven

Steeds meer mensen verkopen hun huis Amsterdam aan vastgoedbedrijven

Steeds meer mensen verkopen hun huis Amsterdam aan vastgoedbedrijven

Veel particuliere kopers willen een huis kopen in Amsterdam en vastgoedbedrijven ook. Een huis in Amsterdam is erg gewild vanwege de locatie en de geschiedenis. Het is dan ook niet raar dat de vraagprijzen in Amsterdam veel hoger zijn dan in andere steden. Als u een huis verkoopt in Amsterdam kunt u het huis op meerdere manieren verkopen. De laatste jaren worden huizen steeds vaker aan een vastgoedbedrijf verkocht, omdat een vastgoedbedrijf meer voordelen heeft wat een particuliere koper niet kan bieden. Wilt u meer informatie over een vastgoedbedrijf? Dan kunt u kijken op de website van Sons Real Estate

 

Particuliere koper: Lange wachttijd en lager bod

Een particulier koper zal met een aankoopmakelaar u benaderen voor de verkoop van uw huis. De aankoopmakelaar zal u vertellen dat het huis niet zoveel waard is als de vraagprijs en dat het huis in slechtere staat is als op de foto’s. U moet hier niks van aantrekken, want uw huis in Amsterdam is juist meer waard dan u denkt. Een particuliere koper moet meestal een lening aanvragen bij de bank en het is niet altijd zeker of de lening wordt gegeven. Daardoor hebben sommigen particuliere kopers niet meer te bieden dan wat de bank kan verlenen. Bij een particuliere kopers is het nooit zeker of de koop van uw huis doorgaat, want de koper kan op veel verschillende manieren onder de koop uitkomen. 

 

Vastgoedbedrijven: Direct zekerheid en marktconform bod

Voor mensen die snel en met meer zekerheid hun huis willen verkopen in Amsterdam zijn er vastgoedbedrijven die huizen opkopen. Een vastgoedbedrijf kan een hoger bod bieden dan een particuliere koper, omdat een vastgoedbedrijf kijkt naar het rendement en de potentie van uw huis. Een huis in Amsterdam heeft veel rendement en potentie voor verhuur en een vastgoedbedrijf is bereid om hiervoor te betalen. Als u uw huis in Amsterdam aan een vastgoedbedrijf verkoopt bent u degene die alles bepaalt over hoe en wanneer uw huis wordt verkocht. U mag zelf uw voorwaarden en wensen bepalen waarvoor u uw huis verkocht wilt hebben. 

U ziet dat als u uw huis verkoopt via een vastgoedbedrijf u meer zekerheid en vrijheid heeft bij de verkoop van uw huis. Wilt u meer informatie over uw huis verkopen in Amsterdam aan een vastgoedbedrijf? Bekijk de website van Sons Real Estate. 

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-amsterdam/