Artikel Marketing Extreme
Image default
Beauty en verzorging

De mooiste langdurige wimpers voor jou

Bij wimperextensions Enschede kunt u terecht voor de mooiste wimpers. Dit bedrijf is helemaal bij de tijd en maakt gebruik van de nieuwste en beste manieren van het plaatsen van wimperextensions. Hierdoor lopen uw wimpers perfect over in de extensions. Misschien denkt u: Is dat niet schadelijk voor mijn natuurlijke wimpers? Daarin kan ik u volledig geruststellen. Uw eigen wimpers raken namelijk niet beschadigd bij het plaatsen van de wimperextensions. Het plaatsen van wimperextensions in Enschede kan al worden gedaan vanaf zeventienjarige leeftijd. Hierbij is geen goedkeuring van de ouders meer nodig.

Lang een mooi resultaat

De wimperextensions blijven ongeveer één tot anderhalve maand zitten. Dit is per klant verschillend. Het hangt er van af hoe u er zelf mee om gaat. Bij veelvuldig sporten, zwemmen en andere bewegelijke activiteiten zullen de wimperextensions minder lang mee gaan dan wanneer u een kantoorbaan heeft of de hele dag op school zit. Wel worden uw wimpers beschermt tegen zweet en andere viezigheid van buitenaf door een speciale coating. Het plaatsen van een set wimperextensions in Enschede duurt ongeveer twee uur. Er wordt dus zorgvuldig de tijd voor u genomen. Zo wordt u bijvoorbeeld geadviseerd in de vorm, lengte en krul van de wimpers. Natuurlijk blijft de uiteindelijke keuze bij u zelf.

Veel mogelijkheden na de extensions

Wanneer u wimperextensions heeft kunt u gewoon mascara dragen. Deze moet wel op waterbasis zijn zodat hij gemakkelijk te verwijderen is en het uw extensions niet beschadigd. Daarnaast zullen de extensions zo’n mooie uitstraling hebben dat het dragen van mascara eigenlijk totaal niet meer nodig is. U kunt op elk gewenst moment uw wimperextensions veilig laten verwijderen. Hiervoor wordt een speciale vloeistof gebruikt die er voor zorgt dat de lijm oplost. Na het plaatsen van de eerste set wimpers, kunt u er ook altijd voor kiezen om de set bij te laten werken of op te vullen.