Artikel Marketing Extreme
Image default
Tuin en buitenleven

Regen opvangen met wijnvaten

Je kunt bij Bustotaal wijnvaten halen die speciaal gemaakt zijn om het regenwater op te vangen. Het voordeel hiervan is dat je een hoop geld zult besparen op het water die je voor je planten gebruikt. In plaats van de tuinslang aan te sluiten aan het kraantje kun je het water uit het wijnvat gebruiken om je planten mee te besproeien. Naast dat het een hoop geld bespaart is het ook goed voor het milieu. Je bespaart namelijk een hoop drink water wat eigenlijk beter gedronken had kunnen worden. Regenwater is gratis dus ik zou zeggen maak er gebruik van!

 

Wijnvaten staan heel mooi

Naast dat de wijnvaten een hele goede functie hebben staan ze ook heel erg mooi in je tuin. De meeste waterputten zien er lelijk uit en moeten juist verborgen worden, de wijnvaten zijn juist bedoeld om te showen en goed in het zicht te zetten. Het is een goede combinatie met je tuinmeubelen en je planten in de tuin. Hout is namelijk altijd een goede optie om te gebruiken in je tuin. Een wijnvat samen gecombineerd met een openhaard is de perfecte combinatie voor een natuurlijke uitstraling in je tuin. Ook neemt het niet al te veel ruimte, dus goed te gebruiken in de meeste tuinen.

 

Bladblazers besparen een hoop tijd

Door bladblazers te gebruiken in plaats van de bezem zul je een stuk sneller alle bladeren kunnen opruimen in je tuin en op de stoep. Doordat bladblazers ook een zuigfunctie hebben kun je het ook gewoon opzuigen en laten opvangen in een zak. Je hoeft dan alleen maar de zak te legen in de groene bak en je hebt je tuin helemaal bladvrij gemaakt. Een bladblazer is zeker aan te raden voor mensen die veel last hebben vast los liggende bladeren rondom hun huis. Het gaat een stuk sneller dan met de bezem en stoffer en blik.