Artikel Marketing Extreme
Image default
Bedrijven

Laadkabel type 1 naar type 2 kopen

Bent u op zoek naar een handige laadkabel van type 1 naar type 2? Dan kunt u bij ons terecht. Deze laadkabel is geschikt voor auto’s met een type 2 stopcontact aan de autozijde en een vast type 1 stekker aan de laadpunten. Om uw elektrische auto op te laden heeft u een laadkabel nodig. Er zijn twee verschillende types laadkabel: type 1 en type 2. Het meest voorkomend type in Europa is type 2. Deze is geschikt voor zowel 1-fase als 3-fase laden. Over het algemeen is het niet mogelijk om een laadkabel type 2 voor een type 1 auto te gebruiken, maar dit kan wel met onze laadkabel type 1 naar type 2.

Laadkabel type 1 naar type 2 kan altijd veilig toegepast worden

Aan de hand van de hoeveelheid pinnen kunt u zien om welke type aansluiting het in uw geval gaat; een type 1 aansluiting heeft 5 pinnen, terwijl een type 2 7 pinnen heeft. De laadkabel type 1 is uitsluitend geschikt voor 1-fase opladen. Heeft u een type 1 laadkabel, maar een 3-fase meterkast thuis, dan kunt u de laadkabel type 1 naar type 2 aanschaffen. De kabel kan eenvoudig op de bestaande type-1 stekker gestoken worden. Deze laadkabel zorgt er ook voor dat uw elektrische auto een stuk sneller oplaadt. De laadkabel type 1 naar type 2 kan veilig toegepast worden bij alle laadpalen en alle  elektrische auto’s.

Laadkabel type 1 naar type 2 is goed beveiligd tegen overbelasting

Heeft u een type-1 laadstation en wilt u een type-2 auto laden? Dan is deze adapter kabel exact wat u nodig heeft. Met de laadkabel type 1 naar type 2 kan er altijd veilig geladen worden, omdat de adapter goed beveiligd is tegen overbelasting. Wilt u graag advies over de laadoplossing die het beste bij uw elektrische auto past? Dan kunt u contact met ons opnemen. We helpen u graag verder in uw keuze van de laadkabel van type 1 naar type 2. Bij ons vindt u altijd een laadoplossing tegen een scherpe prijs.