Artikel Marketing Extreme
Image default
Online marketing

Koop YouTube views

Koop YouTube views

YouTube is een platform opgericht in 2005. Het heeft als slagzin “YouTube, Broadcast Yourself” en is opgericht door drie voormalige werknemers van PayPal. De website werd al snel zo succesvol dat Google in 2006 besloot het bedrijf op te kopen. YouTube video’s zijn te plaatsen in categorieën en u kunt “tags” (labels) geven aan de video. Veel bedrijven zien YouTube als een uitstekend platform om een product te promoten of om meer te vertellen over het bedrijf zelf. U kunt dit ook proberen, maar u moet er dan wel voor zorgen dat veel mensen uw video bekijken. YouTube views zijn namelijk erg belangrijk. U kunt YouTube views kopen of deze organisch verkrijgen, maar het kopen van views is natuurlijk sneller.

Waarom YouTube views zo belangrijk zijn

Een video plaatsen op YouTube zorgt er voor dat u een breed publiek kunt bereiken. Daar heeft u echter wel YouTube views voor nodig. U kunt YouTube views kopen, maar waarom zou u dat doen als u ook een paar maanden kunt wachten? Omdat deze views heel belangrijk zijn op het gebied van SEO. Hoe meer views een video heeft, des te meer de video aangeraden wordt voor andere mensen op andere video’s. Hier zijn meer redenen waarom YouTube views belangrijk zijn:

  • Een video met meer views plaatsen op een pagina met een lage pagerank kan er zomaar voor zorgen dat de pagerank hoger wordt en dat u meer bezoekers krijgt op uw website.
  • Een video met veel YouTube views plaatst zich automatisch al hoger in Google en op YouTube. Link uw pagina met de video en mensen kunnen zomaar klikken op uw bedrijfspagina om de video te bekijken. Vandaag nog YouTube views kopen is slim, want hoe sneller u views op uw video krijgt, des te sneller u meer bezoekers kunt trekken.