Artikel Marketing Extreme
Image default
Online marketing

Veilig de weg op met een achteruitrijcamera

Op de vroege maandagochtend sta jij alweer vroeg klaar om op pad te gaan met de bestelbus. Er zijn namelijk weer veel online bestellingen geplaatst, waardoor jij een drukke dag voor de boeg lijkt te hebben. Doordat de winkels gesloten zijn, bestellen mensen massaal allerlei producten in webwinkels en ben jij verantwoordelijk voor de aflevering van de pakketjes. Dat houdt in dat je ’s ochtends vroeg naar het distributiecentrum rijdt, de weg vervolgt naar alle adressen op de adressen lijst en uiteindelijk de dag eindigt bij het postkantoor. Daar lever je de laatste pakketjes af van mensen die niet thuis waren of het postkantoor als afleverpunt gekozen hebben.

Het rijden vind je een leuke bezigheid, maar de bestelbus maakt het niet altijd makkelijk om optimaal zicht te verkrijgen in het verkeer. Door de grote afmetingen van het voertuig word je namelijk beperkt in het zicht aan de zijkanten en achterkant van de bus. Zou daar geen mogelijke oplossing voor zijn? Je gaat op zoek naar manieren om beter zicht te krijgen op de weg en ontdekt dan de website van Van Zwitserland, waardoor er een wereld voor je opengaat. De achteruitrijcamera lijkt namelijk de ideale oplossing voor jouw zichtprobleem in het verkeer.

Van Zwitserland is specialist op het gebied van zichtoplossingen in het verkeer en ontwikkelt hoogwaardige achteruitrijcamera’s, zoals de waeco camera en orlaco camera. Deze camera’s maken het leven van vrachtwagenchauffeurs, bestelbusbestuurders en ambulancebrigadiers eenvoudiger door hen een hulpmiddel te bieden bij het invoegen, achteruitrijden, inparkeren en inhalen in het verkeer. Bovendien zijn de camera’s waterdicht, kunnen ze tegen een stootje en bieden ze ook in de nacht ideaal zicht. Meer weten over deze handige tool? Aarzel dan niet om naar de website van Van Zwitserland te surfen en meer te ontdekken over geschikte achteruitrijcamera’s per sector!

https://www.vanzwitserland.nl/