Artikel Marketing Extreme
Image default
Online marketing

Een nieuwe uitdaging

Zit je vast in je baan, kan je het slecht vinden met je leidinggevende of heb je recent te horen gekregen dat je op zoek moet naar een andere baan? Dit zijn allemaal stuk voor stuk vervelende situaties in je carrière. Een loopbaancoach kan je hierbij helpen om eventueel al het negatieve te verwerken en weer praktisch op zoek te gaan naar een nieuwe baan of om jezelf te ontwikkelen in je huidige baan.

Carrièrepoort is een HRD bureau die deze diensten aanbiedt. Dit is een landelijk werkend bureau waarbij meerdere loopbaan professionals zijn aangesloten. De kern van de diensten zijn outplacement en loopbaanbegeleiding.

Het is belangrijk om voor jezelf eerst helder te krijgen waar precies het probleem zit. Wanneer is je probleem helder is, is tevens je loopbaanvraag een feit. Samen met je coach ga je aan de slag om je loopbaanvraag te beantwoorden en zo weer de volgende stap in je carrière te kunnen zetten.

Outplacement is begeleiding van werk naar werk. Je werkgever heeft je laten weten dat je op zoek kunt gaan naar een andere baan en stelt hier vaak een budget voor beschikbaar. Dit budget kun je inzetten bij een HRD bureau om sneller en effectiever naar een nieuwe baan op zoek te gaan met een outplacement coach. Tevens krijg je vaak nieuwe inzichten waardoor je weet wat je wilt en kun je zeer gericht op zoek gaan.

Loopbaanbegeleiding is erop gericht stappen in je huidige baan te zetten. Vaak zijn er dingen waar je tegen aan loopt, maar er verder geen aandacht aan besteed. Dit is zonde en duwt je carrière in een negatieve spiraal. Een loopbaancoach kan je helpen hieruit te komen en sowieso jezelf te ontwikkelen in je huidige functie. Wellicht kun je na je traject jezelf beter en effectiever opwerken naar een leukere baan in hetzelfde bedrijf.

https://carrierepoort.nl/