Artikel Marketing Extreme
Image default
Bedrijven

Rextom voor uw vrachtwagenreclame

Op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in vrachtwagenreclame en andere reclametechnieken binnen de transport? Dan zit u goed bij Rextom. Rextom verzorgt met veel plezier uw vrachtwagenreclame omdat wij geloven dat reclame in de transport voor vele bedrijven een ideale manier kan zijn om hun bedrijf meer bekendheid te bezorgen. Reclame in de transport is zeer nuttig doordat veel mensen nou eenmaal elke dag of vaak moeten reizen. De Nederlandse snelwegen zijn dan ook drukbevolkt. Dé ideale plek dus om reclame te maken voor uw bedrijf. Een opvallende vrachtwagen met reclame van uw bedrijf kan de aandacht trekken van veel potentiële klanten. Rextom gaat graag de uitdaging aan om uw reclame opvallend te maken.

Niet alleen vrachtwagenreclame

Wij staan vooral bekend om onze vrachtwagenreclame of andere reclametechnieken in de transport, maar dit is zeker niet het enige wat wij u kunnen aanbieden. Bij ons kunt u ook kiezen voor gevelreclame, merchandise, rebranding, vormgeving, building wrapping, belettering, reclameborden, inrichting, Airtex fotobehang en standbouw. Door heel Nederland maar ook online of offline verzorgen we al uw reclame voor u, binnen of buiten uw bedrijf. Wij willen ons echter niet limiteren aan de reeds genoemde diensten. Als u op zoek bent naar iets specifieks wat hier nog niet tussen staat nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen zodat wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Rextom gaat graag de uitdaging aan om uw reclame zo goed mogelijk te verzorgen, ook als dit reclametechnieken betreft waar wij doorgaans niet mee werken. 

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in ons bedrijf en onze diensten? Of wilt u misschien wat inspiratie op doen voor uw reclame en persoonlijk advies van onze deskundigen ontvangen? Op onze website leest u meer over ons, onze diensten, onze reeds gerealiseerde projecten en kunt u contact met ons opnemen voor advies of vragen. Wij zijn ooit begonnen als ontwerper van vrachtwagens en bedrijfauto’s en zijn inmiddels uitgebreid naar een allround reclamebedrijf. Dit hebben wij gerealiseerd met onze hechte en creatieve team, waar wij regelmatig een nieuw lid voor zoeken. Neem dus snel een kijkje op rextom.nl.