Artikel Marketing Extreme
Image default
Artikel marketing

De voordelen van goed glas

Een goede woning is enorm belangrijk. Een zekere mate van comfort, een gevoel van veiligheid en bescherming van de elementen zijn nog wel de meest fundamentele kenmerken van een woning. Maar anno nu is een huis veel meer dan een verdedigingswerk waar je niet hoeft op te letten voor alle gevaren om je heen. Het is de plek waar je een groot deel van je vrije tijd doorbrengt, waar je je kinderen laat opgroeien en waar je veel tijd doorbrengt om te relaxen en te ontvluchten aan alle stress.

Zo is de bouwstijl van jouw woning ook van groot belang. Als je immers een woonkamer zonder ramen hebt geeft dat een compleet ander gevoel dan wanneer je een woonkamer hebt die bijna volledig uit glas is opgetrokken en hierdoor veel ruimer lijkt en lichter is. Bovendien geeft het een fijner gevoel, omdat ook mensen niet zonder licht kunnen. Maar ten onrechte denken veel mensen dat glas een boel slechte eigenschappen heeft, zoals een slechte isolatie en een grote kans op glasschade. Maar dit is helemaal niet waar.

De nieuwste soorten dubbelglas hebben hoge isolerende waarden. Deze nieuwe generatie dubbel glas houd zowel warmte als koelte tegen. Dit betekent dat als het buiten koud is in de winter het glas heel efficiënt de warmte tegenhoud en dat anderzijds in de zomer, als de airco uit alle macht het huis koud probeert te houden, ook geen hitte zal ontsnappen via het glas.

Tot slot is het ook zeker niet meer zo dat een raam repareren handen met geld kost. Sowieso is het repareren van glazen ruiten een stuk goedkoper geworden, maar ook zijn er veel grote en kleine bedrijfjes die verzekeringen aanbieden waarmee je tegen een vast bedrag per maand gedekt bent tegen eventuele schade en nooit tegen onverwachte kosten aanloopt.

http://www.glasned24.nl/