Artikel Marketing Extreme
Image default
Internet marketing

Corona klussen op een rijtje

 

Verveel jij je tijdens deze corona-zomer? Heb je niet echt iets te doen en heb je zin om de handen uit de mouwen te steken? Kijk dan maar eens om je heen! Of je nu op jezelf woont, al eeuwen getrouwd bent of thuis bij je ouders woont, er is altijd wel iets te doen in en om het huis. In dit artikel geef ik je wat inspiratie voor klussen die je kan doen, zo kan je aan het eind van de vakantie met een tevreden gevoel het nieuwe schooljaar weer in gaan.

 

Ik begin buiten, het is nu eenmaal mooi weer dus iedereen wil weer lekker bruin worden. En wat is nou een betere manier om dat te doen terwijl je lekker aan het werk bent? Dat kan je ook gewoon in je bikini doen. Wat kan je buiten doen? Allereerst natuurlijk simpele dingen zoals het onkruid wieden en het gras maaien, maar dat zijn eerlijk gezegd best wel saaie klusjes. Het is veel leuker om bijvoorbeeld de schutting in een vrolijk kleurtje te verven of te bewerken met houtbeits. Een ander klusje dat ook met verf te maken heeft, is het verven of beitsen van de tafel en/of stoelen in jouw tuin. Het opknappen van een oud bankje is erg leuk en bovendien kan je er ook nog eens goed gebruik van maken tijdens de barbecue.

 

Als het buiten een beetje te warm wordt gaan we naar binnen, want daar is ook nog behoorlijk wat leuks te doen. Begin met de ruimte waar jij zelf de meeste tijd door brengt, waarschijnlijk de woonkamer of je slaapkamer. Begin met opruimen en als het eenmaal netjes is, is het leuk om een nieuw likje verf over de muren te strijken. Op het moment zijn Scandinavische kleuren erg populair, dus zo kan je de kamer gelijk helemaal hip maken.

 

Genoeg ideeën op gedaan? Ga dan gelijk lekker aan de slag!

https://www.moosefarg.nl/