Artikel Marketing Extreme
Mode en Kleding

Kipling rugzakken: Belgische trots

Het beste komt uit België! Dat klopt, want naast Belgische wafels en frietjes heeft Kipling, het tassenmerk met de kenmerkende aap, ook zijn thuisbasis in ons buurland. Na de nogal toevallige ontdekking van het typische verfrommelde nylon, dat tot prachtige tassen, rugzakken en portefeuilles kan worden gemaakt, werd Kipling in 1987 door drie vrienden opgericht.

Sindsdien is er maar één manier voor Kipling om verder te gaan, en dat is om het op je schouder te leggen met de prachtige Kipling rugzakken. Kipling is erin geslaagd om sportieve, functionele en modieuze tassen te ontwerpen die vrouwen over de hele wereld inspireren. Het Kipling-label is vernoemd naar de Britse schrijver Rudyard Kipling, uit wiens Jungle Book de legendarische aap ook komt.

De tassen van Kipling brengen pure levensvreugde over, zijn leuk, hebben een hoogwaardige afwerking en zijn absoluut geschikt voor dagelijks gebruik. De gevarieerde collectie van het merk Kipling varieert van casual basics en tassen voor urban trendsetters tot elegante handtassen en functionele bagage. Het typische Kipling-crinkle-nylon zorgt voor de sportieve toets.

Het is niet alleen ongelooflijk licht, maar ook bijzonder robuust en slijtvast. Gedempte, klassieke kleuren zoals True Blue en Black zijn voor Kipling net zo belangrijk als steeds weer nieuwe seizoensgebonden, modieuze kleuren. Onze conclusie: iedereen die op zoek is naar een geweldig design en uitstekende kwaliteit kiest voor Kipling.

Ben jij ook op zoek naar een leuke Kipling rugzak, misschien zelfs als leuke herinnering aan je schooltas vroeger (wie had hem niet)? Kijk dan eens in de online winkel van The Little Green Bag en vind jou favoriete Kipling rugzak.

Gerelateerde artikelen

T-shirts & Tops Voor Dames Online Kopen? – Wehkamp