Artikel Marketing Extreme
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voice over IP reseller worden

Praktisch elke ondernemer die zich met IT en/of telecom bezighoudt streeft er doorlopend naar om zijn of haar marktaandeel steeds verder te vergroten. Dit streven kan soms tot een pittige concurrentiestrijd leiden. U zou een voorsprong op uw concurrenten kunnen krijgen door u niet alleen maar puur op basis van de laagst mogelijke verkoopprijs te focussen, maar u ook te gaan richten op een veelzijdiger aanbod. Het kunnen leveren van VoIP (Voice over IP) kan in dat kader mogelijk een welkome toevoeging op uw dienstenpakket vormen.

Ervan uitgaande dat u zonder veel kosten te maken de VoIP-markt in eerste instantie af wil tasten, is Voice over IP reseller worden de meest geschikte oplossing. Het voorkomt namelijk dat u eerst tijd, energie en een behoorlijke zak geld in de ontwikkeling van uw eigen VoIP-platform zou moeten steken om er – hopelijk – uiteindelijk omzet mee te kunnen genereren.

 

Voice over IP reseller worden zonder zorgen

 
VoIP-aanbieder Telador is in dit soort situaties graag uw betrouwbare partner. Dit telecombedrijf beschikt namelijk over een complete infrastructuur waar elke ondernemer die Voice over IP reseller worden wil op uiterst eenvoudige wijze gebruik van kan maken. Telador biedt namelijk al haar VoIP-diensten onder een zogenoemd ‘white label’ aan, waardoor uw klanten de indruk krijgen dat niet Telador, maar uw bedrijf de VoIP-oplossingen levert.

In werkelijkheid houdt u zich uiteindelijk alleen maar bezig met het werven van nieuwe VoIP-klanten, terwijl het team van Telador voor alle benodigde soft- en hardware plus het onderhoud ervan zorgt. Langs deze weg Voice over IP reseller worden betekent dus ook dat u geen tijd en energie hoeft te steken in het oplossen van sporadisch voorkomende storingen in het VoIP-netwerk. Ook die zorgen neemt het team van Telador op adequate en klantvriendelijke wijze volledig van u over.U houdt volledige controle

 
Ondanks het feit dat op deze manier het grootste deel van uw zakelijke VoIP-activiteiten worden uitbesteed, blijft u wel de touwtjes in handen houden. In een overzichtelijk dashboard kunt u namelijk altijd de status van de verschillende, door u geworven klanten in de gaten houden en voor hen desgewenst ook wijzigingen doorvoeren. Telador doet tenslotte ook niet aan ingewikkelde contracten met eindeloos lange looptijden. De onderlinge samenwerking kan op elk gewenst moment per direct worden opgezegd, zodat dit een ideale, risicovrije methode is om te onderzoeken of u middels VoIP extra omzet voor uw onderneming kunt scoren.

Bekijk de mogelijkheden op https://telador.nl/