Artikel Marketing Extreme
Image default
Banen en opleidingen

Openstaande vacatures voor letselschadebehandelaars

Heb je ervaring als letselschadebehandelaar en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Neem eens een kijkje bij detacheringsbureaus die gespecialiseerd zijn in de wereld van letselschade. Een bemiddelaar zoals Rochewood heeft als bekend detacheerder van professionals in de financiële dienstverlening, met regelmatig uitdagende vacatures voor jou als letselschadebehandelaar.

 

Welke eisen stelt Rochewood?

Rochewood zoekt letselschadebehandelaars met de nodige ervaring in de functie en de ambitie om het allerbeste uit zichzelf te halen. Dat je uitgebreide kennis over het vakgebied hebt spreekt vanzelf, maar belangrijker is dat je beseft dat jouw acties als letselschadebehandelaar zwaarwegende effecten kunnen hebben op de slachtoffers waar je mee werkt. Dat vraagt een goed ontwikkeld inlevingsvermogen. Verder is persoonlijke moed om af en toe je eigen pad te kiezen een must om bij Rochewood succesvol te kunnen solliciteren naar als letselschadebehandelaar. Voldoe je aan deze eisen? Aarzel dan niet en solliciteer meteen als letselschadebehandelaar op een vacature bij Rochewood.

 

Wat mag jij verwachten van een detacheerder?

Als je in dienst treedt als letselschadebehandelaar zal de detacheerder er alles voor doen om je te helpen te groeien, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Als jouw carrière goed loopt heeft de detacheerder daar immers ook baat bij. Je huidige kennisniveau is niet het allerbelangrijkst, maar juist het ontwikkelen van je volledige potentie, zodat jij je doelen kunt bereiken. Daarom wordt tijdens de sollicitatie grondig besproken wat je persoonlijke doelen zijn en hoe je deze wilt bereiken, zodat jouw doelen ook de doelen van Rochewood worden. Verder kun je er natuurlijk vanuit gaan dat de beloning prima in orde is. Ook de overige secundaire arbeidsvoorwaarden voldoen aan het niveau dat je mag verwachten van een detacheerder als Rochewood. 

 

Durf jij het aan?

Na het solliciteren bij Rochewood word je ingezet bij één van de opdrachtgevers. Daarbij wordt gekeken naar de match tussen jou en de opdrachtgever. Alleen als je prettig in je vel zit op je werkplek, kun je op het hoge niveau functioneren dat de opdrachtgever, Rochewood en jijzelf verwachten.

 

Durf jij het aan om als letselschadebehandelaar te solliciteren naar een vacature bij Rochewood? Reageer dan op een van vacatures op de website of stuur Rochewood je open sollicitatie.