Artikel Marketing Extreme
Image default
Artikel marketing

Passende taalcursus

Er zijn in Nederland genoeg taalinstituten te vinden waar u terecht kunt voor een taalcursus. Als u echter op zoek bent naar een taaltrainining specifiek gericht op het bedrijfsleven, dan wordt het al lastiger. Daarom is in 2002 The Square Mile opgericht. Bij ons kunt u terecht voor zakelijke taaltrainingen in diverse talen en gericht op verschillende branches. Wij verzorgen taalcursussen op maat door heel Nederland. Hiervoor hebben we een aantal trainingslocaties beschikbaar, maar onze trainers komen ook graag in-company uw taaltraining verzorgen. U kunt bij ons altijd een passende taalcursus vinden.

Zakelijk Duits leren

Het volgen van een cursus zakelijk Duits  zorgt ervoor dat u effectief leert communiceren met Duitse collega’s en klanten. U leert om uw ideeën duidelijk onder woorden te brengen, waardoor u zekerder bent van uzelf. Bij The Square Mile kunt u een taaltraining volgen die precies inspeelt op uw leerbehoeften. U kunt een training volgen gericht op het geven van presentaties, of juist op het opstellen van overtuigende zakelijke e-mails. U geeft uw wensen aan bij onze ervaren trainers en zij stellen een zakelijke taalcursus voor u samen die hierop aansluit. Tijdens de trainingen zal gebruik gemaakt worden van diverse leermiddelen, om u snel en effectief de gewenste taalvaardigheden aan te leren.

Leren op uw manier

Of u nu kiest voor een cursus Italiaans, Spaans, Engels of Chinees, bij The Square Mile krijgt u nooit een kant en klare cursus aangeboden. We zullen altijd met u op zoek gaan naar de manier van leren die voor u het beste werkt. U kunt uw taaltraining volgen samen met collega’s of juist individueel. Ook is er de mogelijkheid om een taalcursus op afstand te volgen. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen als u veel moet reizen voor uw werk. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we met u de opties kunnen doornemen voor uw bedrijf.

 

 

http://www.thesquaremile.nl/