Artikel Marketing Extreme
Image default
Artikel marketing

Bizziphone, uw helpende hand bij telefoongesprekken

Het gebeurt steeds vaker dat men telefonische afspraken maakt om bepaalde aspecten of dingen te bespreken vanwege de afstand tussen beide bedrijven. Hierdoor kan het voorkomen dat u, als belangrijk zakenman, wel eens een telefoontje mist of niet kunt beantwoorden. Maar wat als dit een heel belangrijk en / of dringend telefoongesprek was?

Bizziphone kan u helpen met het beantwoorden van de telefoon, zodat u nooit meer een belangrijk en / of dringend telefoontje mist. Het bedrijf biedt u namelijk de volgende service aan: de telefoondienst. De telefoondienst van Bizziphone houdt in dat een telefoniste voor u de telefoon beantwoordt als u zelf niet in de gelegenheid bent. Als u kiest voor de telefoondienst van Bizziphone, biedt het bedrijf u het volgende:

–          Een eigen telefoniste die meerdere talen spreekt.

–          Uw telefoniste heeft kennis over de onderneming.

–          De telefoon wordt altijd beantwoord.

–          Binnen 30 minuten is uw telefoniste beschikbaar.

–          Persoonlijke en professionele afhandeling.

–          Gegarandeerd bereikbaar tussen 08.00 en 18.00 uur.

 

Bizziphone stelt haar klanten altijd een aantal vragen om er achter te komen hoe de telefoniste van uw onderneming de telefoongesprekken moet aangaan en afhandelen. Echter kunt u als onderneming er ook voor kiezen om zelf een script op te stellen en deze te mailen naar uw telefoniste of telefonisch door te geven. Die geldt ook voor eventuele wijzigingen van het script. Het is ook mogelijk voor de onderneming om meerdere scripts op te stellen, zodat u een verschillende heeft voor nieuwe klanten, oude klanten, partners en eventueel voor sponsoren.

Het contract dat u aangaat met Bizziphone is dagelijks opzegbaar, waardoor u nergens aan vast zit en altijd & overal uw contract kunt opzeggen. Zo kunt u per maand of zelfs per week bekijken of u de telefoondienst van Bizziphone nog nodig heeft of dat u uw contract met het bedrijf wilt beëindigen.

Mocht u meer willen weten over het bedrijf Bizziphone of over hun services, bekijkt u dan de website: www.bizziphone.com

http://www.bizziphone.com