Artikel Marketing Extreme
Image default
Dieren

Wat geeft u uw puppy te eten? Een uitgebreide gids voor nieuwe hondeneigenaren

Zowel u als uw nieuwe puppy zullen de komende weken veel plezier beleven aan het leren kennen van elkaar. Maar eerst moet u ervoor zorgen dat u ze alles geeft wat ze nodig hebben om uit te groeien tot een gezonde volwassen hond. Dit geldt ook voor hun voeding. Het voeren van uw puppy is een van de belangrijkste dingen die u als nieuwe hondeneigenaar moet doen. Het is ook iets wat veel nieuwe eigenaren een uitdaging vinden. Een verwaarloosde voeding kan later tot allerlei problemen leiden, dus het is belangrijk dat u dit vanaf het begin goed aanpakt. Lees verder voor onze korte gids over alles wat u moet weten over het voeden van uw nieuwe puppy — wat ze wel en niet moeten eten, hoeveel ze moeten eten, en meer advies over hoe u dit opwindende maar lastige deel van hondenbezit kunt aanpakken!

 

What to feed your puppy

De eerste vier weken van hun leven moeten puppy’s alleen een melkvervangende voeding krijgen, zoals KMR of Esbilac. Dit is om ervoor te zorgen dat ze alle voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben, terwijl hun spijsverteringsstelsel nog onvolgroeid is. Het spenen van puppy’s tussen vier en acht weken oud is de beste tijd om met vast voedsel te beginnen. U kunt uw puppy een combinatie geven van commercieel puppyvoer zoals Orijen puppy en voor mensen geschikt gepureerd vlees. Als u ervoor kiest om uw puppy volwassen hondenvoer te geven, zorg er dan voor dat het een geschikte maaltijd is voor hun levensfase. Puppyvoer is speciaal samengesteld om te voldoen aan de unieke voedingsbehoeften van opgroeiende puppy’s en bepaalde voedingsstoffen zijn toegevoegd om hen te helpen optimaal te groeien en zich te ontwikkelen. Ze bevatten grotere hoeveelheden eiwitten en mineralen die puppy’s nodig hebben voor hun groeiende botten, tanden en organen.

 

Hoeveel moet u uw puppy geven?

De hoeveelheid die u uw puppy te eten geeft, hangt af van hun leeftijd, grootte en activiteitsniveau. De algemene regel is om uw puppy twee keer per dag te voeren en ervoor te zorgen dat elke maaltijd minder is dan de hoeveelheid die in de palm van uw hand past. Deze hoeveelheid staat ook op de achterkant van het zakje voer van uw puppy. Als uw puppy te snel lijkt aan te komen of te langzaam gewicht verliest, pas dan de hoeveelheid aan die u hem voert. Een puppy dat op het juiste tempo groeit, heeft een normale stoelgang en ziet er gezond uit. U kunt ook om de paar weken het gewicht en de grootte van uw puppy laten meten bij de dierenarts. Zorg ervoor dat u de juiste hoeveelheid voeding geeft voor de leeftijd en grootte van uw puppy. Als u uw puppy te veel voert, kan dit leiden tot overgewicht, wat schadelijk is voor honden. Het kan hun leven verkorten en bepaalde gezondheidsproblemen verergeren. Het kan ze ook pijn doen en ervoor zorgen dat ze minder actief zijn. Uw puppy te weinig te eten geven kan ervoor zorgen dat hij langzamer groeit en kan een negatieve invloed hebben op zijn gezondheid. Het kan ook leiden tot een permanente groeiachterstand, vooral als u ze tijdens de eerste acht weken van hun leven te weinig te eten geeft. Onthoud dat als uw puppy in het juiste tempo groeit, hij ongeveer 1% van zijn lichaamsgewicht per week zou moeten aankomen.

 

Wat is het beste voer voor puppy’s?

Het beste voer voor puppy’s is een voer dat voldoet aan hun unieke voedingsbehoeften als jonge, groeiende hond. Het moet veel eiwitten en andere voedingsstoffen bevatten, zoals calcium en ijzer, die puppy’s nodig hebben om hun volledige potentieel te bereiken. De ingrediënten in het beste puppyvoer voor de groei moeten natuurlijk zijn, wat betekent dat ze afkomstig moeten zijn van een bron, zoals kip, die herkenbaar is. Sommige van de beste puppyvoedingen zijn gemaakt met echt vlees als eerste ingrediënt. Het minste wat je in de ingrediëntenlijst zult zien is “voedingsmineralen” of iets dergelijks. Het moet ook laag in natrium zijn voor de beste gezondheidsvoordelen.

 

Tips voor nieuwe hondeneigenaars: Verzorging, verzorging, en meer!

Eerst iets anders: u moet een goede trimsalon vinden! De verzorging van uw puppy is iets wat u uw hele leven zult moeten doen, dus het is belangrijk dat u iemand vindt die u aardig vindt. Sommige vachtverzorging kunt u thuis doen, maar andere moet u overlaten aan de professionals. Dit zal helpen om uw puppy gezond en gelukkig te houden. Hier zijn nog enkele andere belangrijke tips voor nieuwe hondeneigenaars: Zorg ervoor dat uw puppy zo snel mogelijk naar een dierenarts gaat. Dit is vooral belangrijk als uw puppy is geadopteerd uit een asiel of een andere bron dan een fokker. Vraag uw dierenarts naar vaccinaties en andere preventieve zorg die uw puppy nodig heeft. Zorg ervoor dat u hun tanden regelmatig laat schoonmaken. Dit is belangrijk voor de algemene gezondheid en kan tandbederf helpen voorkomen. Zorg ervoor dat uw puppy een goed dieet volgt en voldoende beweging krijgt.

 

Conclusie

Puppy’s hebben veel voedingsstoffen nodig om goed te groeien en zich te ontwikkelen, en er is geen betere bron hiervoor dan moedermelk. De meeste puppy’s beginnen vast voedsel te eten als ze ongeveer drie weken oud zijn en zijn volledig van de moedermelk afgespeend als ze zes weken oud zijn. Hoe vaak en wat u uw puppy te eten geeft, hangt af van hoe oud ze zijn, hun ras en hun gezondheid. Puppy’s moeten worden gevoed met een combinatie van commercieel puppyvoer en voor de mens geschikt gepureerd vlees. De beste voeding voor puppy’s is een voeding met veel eiwitten en andere voedingsstoffen die puppy’s nodig hebben voor hun groeiende botten, tanden en organen. Dit voer moet ook natriumarm zijn voor de beste gezondheidsvoordelen. We hopen dat u nu een beter idee heeft van wat u uw puppy moet voeren en hoe u dat moet doen!

https://www.petfooddiscount.nl/content/ecostyle-hondenvoer