Artikel Marketing Extreme
Image default
Woningen

Vind uw droomhuis met behulp van de makelaar uit Dordrecht

Bespaar tijd en geld door een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen. Zo vindt u snel de woning van uw dromen. Eerlijkheid duurt altijd het langst. Daarom wordt u erop geattendeerd als het huis eventuele gebreken heeft. Uw belangen staan voorop tijdens de aankoop van een woning! En u kunt ook uw oude huis verkopen met de hulp van Waltmann Makelaars. De makelaar uit Dordrecht gaat niet alleen met u op zoek naar uw droomhuis. De makelaar kiest ook de beste onderhandelingspositie, bouwkundige en juridische zaken worden ingeschat en de gemaakte afspraken in de koopovereenkomst worden gecontroleerd. Volledige ontzorging tijdens het gehele aankoopproces, dat is wat u kunt verwachten. Schakelt u binnenkort de ervaren aankoopmakelaar uit Dordrecht in?

De makelaar uit Dordrecht verkoopt uw huis in zeven stappen

Bent u toe aan een nieuwe stap in uw leven? Wilt u een nieuwe woning kopen? Kies dan voor een deskundige verkoopmakelaar, die u bijstaat tijdens het gehele proces. Het proces verloopt in zeven heldere stappen. Allereerst wordt de vraagprijs bepaald en een publiciteitsplan opgesteld. Daarna wordt uw woning verkoop-gereed gemaakt. Hierbij kunt u denken aan professionele fotografie, styling, 3D plattegronden en een indrukwekkende virtual reality tour. Bezichtigingen worden ingepland door de makelaar uit Dordrecht en gaat u na de nodige onderhandelingen akkoord met het bod? In dat geval wordt de koopovereenkomst opgesteld en vindt het laatste papierwerk bij de notaris plaats.

Bouw uw droomhuis op een van de bouwkavels van de makelaar uit Dordrecht

Lijkt het u ook geweldig, een eigen huis bouwen? Dan voldoet het helemaal aan uw wensen. Laat deze droom uitkomen en maak kennis met een van de bouwkavels, aangeboden door de makelaar uit Dordrecht. Bij ieder kavel vindt u details zoals de overdrachtsprijs, het kaveloppervlak, de ligging van de tuin en de minimale bouwhoogte. De kavels zijn voornamelijk gelegen in Dordrecht. Heeft u interesse in een van de beschikbare bouwkavels? Neem contact op met Waltmann Makelaars. Indien gewenst kunt u een afspraak inplannen voor financieel advies. U bent van maandag tot en met vrijdag van harte welkom tussen 08:30 uur en 17:30 uur.