Artikel Marketing Extreme
Image default
Woning en Tuin

Ga voor nieuwe bootstoffering bij een specialist in uw buurt

Woont u in de buurt van Rotterdam of Zwartsluis en heeft u interesse in nieuwe bootstoffering? Dan gaat u naar Stoffeerderij Calypso. Daar zult u ontdekken wat zorgvuldig werken met oprechte aandacht voor de klant is. Deze allround stoffeerder met twee locaties in Nederland heeft ook architecten, interieurbouwers en jachtbouwers in huis. Ze zijn beschikbaar voor vele soorten stoffering en zowel bedrijven, overheidsinstanties en particulier zijn welkom om de diensten van Stoffeerdij Calypso af te nemen. Er wordt snel gewerkt, beloftes nagekomen en zelfs aan het milieu wordt gedacht. Zo gebruiken ze uitsluitend duurzame materialen voor de realisatie van de mooiste stofferingen.

De expert in bootstoffering voert de beste jacht- en scheepsstoffering uit

Uw jacht moet er toch ook helemaal tiptop uitzien? Niet alleen de buitenkant van een jacht of boot moet er verzorgd uitzien en mooi glimmen, ook binnen moet het in orde zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan de bekleding. Is het tijd om aan nieuwe bootstoffering te beginnen? Of bent u nog een jacht aan het ontwerpen en wilt u de opties doorspreken? Bij Stoffeerderij Calypso kunt u dan goed terecht. Zij hebben namelijk vele jaren ervaring in de branche en hebben al vele personen en bedrijven als klant mogen helpen. Ook in herstoffering zijn ze de échte specialist en staan ze ook altijd voor u klaar.

U zoekt een partij die bootstoffering realiseert? Kies dit ervaren bedrijf!

Bootstoffering is echt een apart vak binnen het stofferen. Stoffeerderij Calypso uit Capelle aan den IJssel is een heuse expert op dit gebied. Deze specialist heeft naast jarenlange ervaring binnen bootstoffering ook een zeer goede manier van werken als het aankomt op de klanttevredenheid. Ze bekijken uw situatie, het te stofferen voertuig en uw wensen. Na alles zorgvuldig te bekijken en te overleggen, gaat dit specialistisch bedrijf aan de slag. Ook voor het herstofferen van schepen kunt u bij Stoffeerderij Calypso uitstekend terecht. Met twee vestigingen in Nederland heeft u de keuze aan welk filiaal u een bezoek komt brengen.