Artikel Marketing Extreme
Image default
Internet marketing

Verlos uzelf van haargroei op ongewenste plekken

Verlos uzelf van haargroei op ongewenste plekken – 5/9/2016

Haargroei is een geweldig fenomeen. Bij ieder individu is dit proces verschillend. Bij de een gaat het haar krullen, terwijl het bij de ander steil blijft. Ook de kleur van het haar verschilt bij de meeste mensen, echter zijn er ook nadelen verbonden aan haargroei. Het grootste nadeel, waar zowel mannen als vrouwen last van hebben, is het groeien van haar op ongewenste plekken.

Men denkt dan vaak aan scheren of harsen als een oplossing voor dit probleem, echter zijn er nadelen aan deze ‘oplossingen’ verbonden. Zo is scheren, mits goed uitgevoerd, pijnloos, maar zorgt het er niet voor dat de haren nooit meer terugkomen. In tegenstelling tot scheren, zorgt harsen er wel voor dat de haren niet meer terug groeien. Echter is harsen (vaak) een pijnlijke behandeling.

Er is echter nog een derde optie die men vaak over het hoofd ziet, namelijk een laser ontharingsbehandeling. Een laser ontharingsbehandeling is een snelle manier van ontharen en door gebruik te maken van een laser die warmte verspreidt, is de behandeling pijnloos. Laser ontharen kan, net als scheren en harsen, het hele jaar door ingezet worden en is geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de getinte huid. Bij een laser behandeling verwarmt de laser de huid tot 45 graden Celsius, waardoor de eiwitten in de haarzakjes worden vernietigd en de behandeling een permanente werking heeft. Om er zeker van te zijn dat de haren niet meer terug groeien, zijn er meerdere behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.  Voor mensen met een lichte huid met donkere haren wordt echter toch een IPL behandeling aanbevolen in plaats van een laser behandeling.

Een laser behandeling is de beste keuze voor pijnloos en permanent ontharen. Ook zorgt de behandeling ervoor dat u geen last meer heeft van haargroei op ongewenste plekken en dat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken.

http://www.clinic63.nl