Artikel Marketing Extreme
Image default
Gezondheid

Snurken oplossen met de anti snurkbeugel

Snurken oplossen met de anti snurkbeugel is gemakkelijker dan je denkt. Het middel is niet voor niets uitgeroepen tot het best geteste anti snurkmiddel door het Amerikaanse onderzoeksinstituut National Center for Biotechnology Information (NCBI). Lees hieronder meer informatie over de anti snurkbeugel en hoe je er zelf eentje kunt aanschaffen.

De anti snurkbeugel

Misschien heb je wel eens van de anti snurkbeugel gehoord. Het is het meest gebruikte en effectiefste middel om snurken mee aan te pakken. Het zorgt ervoor dat de onderkaak naar voren blijft staan tijdens de slaap. Dit is namelijk de meest voorkomende reden van snurken. 

De meeste mensen snurken doordat de onderkaak naar achteren zakt en de luchtweg blokkeert. Door deze blokkade wordt de luchtstroom turbulent en laat het de keelweefsels trillen. Deze trillingen zijn de directe oorzaak van het vervelende snurkgeluid.

Doordat de anti snurkbeugel de onderkaak naar voren houdt, blijft de luchtweg vrij en vindt er geen gesnurk plaats.

Wetenschappelijk onderzoek

Het NCBI heeft vele onderzoeken naar snurken en slaapapneu uitgevoerd. Hieruit blijkt dat de anti snurkbeugel het effectiefste anti snurkmiddel is. 

Tijdens een van de onderzoeken is aangetoond dat de anti snurkbeugel voor grofweg 90% van de snurkers een effectief middel is.

In een ander onderzoek wordt duidelijk beschreven dat de anti snurkbeugel, naast het CPAP-masker, het effectiefste niet-ingrijpende anti snurkmiddel is.

Wat is het CPAP-masker?

Dit is een luchtpomp met daaraan een slang en masker dat gebruikt wordt door mensen die lijden aan slaapapneu. Bij hen raakt de luchtweg soms geheel geblokkeerd, waardoor er ademstops plaatsvinden. Het CPAP-masker zorgt voor een constante aanvoer van lucht (continuous positive airway pressure, CPAP), waardoor de luchtwegen niet dichtklappen.

Helaas is het gebruik van het CPAP-masker ingrijpend. Ten eerste is het oncomfortabel om mee te slapen. Je moet het masker dragen en daarnaast zit de slang in de weg. Ook is het een dure oplossing van vele honderden euro’s. Mensen die alleen snurken en geen last hebben van slaapapneu worden daarom geadviseerd om eerst andere anti snurkmiddelen te proberen.

Door de nadelen van het CPAP-masker heeft het NCBI zijn conclusie getrokken dat de anti snurkbeugel minder ingrijpend is, en daarom een beter alternatief.

Anti snurkbeugel kopen

Wil jij graag een anti snurkbeugel kopen? Let er dan op dat je kiest voor een beugel die je kunt aanpassen aan je gebit, zoals de anti snurkbeugel van Mr. Anti Snurk

Deze beugel kost slechts €27,95 en heeft een niet goed, geld terug garantie van 7 dagen.