Artikel Marketing Extreme
Image default
Banen en opleidingen

Een uitstekende bhv-cursus in de buurt van Amsterdam

Bent u op zoek naar een dienstverlener waar uw medewerkers een bhv-cursus kunnen volgen in regio Amsterdam? Start dan snel bij ProFhire in Velserbroek. Deze dienstverlener heeft een ruim aanbod aan bhv-cursussen. Volg de cursus in Velserbroek of op locatie. Om de bhv-cursus te starten bij u op locatie in regio Amsterdam, zijn er minimaal 6 medewerkers voor nodig. 

Praktijkgericht en realistisch lesgeven

Alle docenten bij ProFhire zijn erg gedreven en zetten zich dagelijks in voor de hoogst haalbare kwaliteit. Deze docenten zijn docenten uit de praktijk, zoals brandweerinstructeurs en ambulanceverpleegkundigen. Om de bhv-cursus te geven, hebben zij een didactische opleiding tot bevoegd instructeur gevolgd. Met behulp van theatertechniek en voorbeelden uit de praktijk wordt er zo praktijkgericht en realistisch mogelijk lesgegeven. Verder wordt er uiteraard gekeken naar de bedrijfsspecifieke kenmerken en risico’s binnen uw bedrijf. De drijfveer van deze specialist is dan ook altijd om organisaties, bedrijven en culturele instellingen zo goed mogelijk bij te staan en te ondersteunen op weg naar een optimaal integraal veiligheidsbeleid.

Verschillende soorten bhv-cursussen in omgeving Amsterdam

Wanneer u een bhv-cursus bij ProFhire in regio Amsterdam gaat volgen, heeft u de keuze uit vier diverse cursussen. U heeft de keuze tussen een basiscursus bhv, een herhalingscursus bhv, de cursus tot ploegleider bhv of de cursus tot coördinator bhv. U heeft namelijk niet enkel bhv’ers binnen uw bedrijf nodig, maar ook een ploegleider en een coördinator. Zij zorgen ervoor dat het evacuatieplan in goede banen wordt geleid. Daarnaast zorgen zij er ook voor dat de voorraad veiligheidsmiddelen op peil blijft. Het is mogelijk dat deze twee rollen door één persoon vervuld worden. 

Zorg voor een optimaal integraal veiligheidsbeleid 

ProFhire neemt graag de zorgen uit handen van uw bedrijf. Er wordt een totaalpakket geleverd inclusief vier activiteiten: adviseren, opleiden, begeleiden en implementeren. Een optimaal integraal veiligheidsbeleid binnen uw bedrijf gaat verder dan enkel het volgen van bhv-cursussen. U kunt bij deze specialist ook terecht voor veiligheidsmiddelen en keuringen van bijvoorbeeld blusinstallaties.

https://www.profhire.nl/