Artikel Marketing Extreme
Image default
Banen en opleidingen

Traineeship gemeente

Als starter op de arbeidsmarkt kan het lastig zijn om direct een goede baan te vinden. Zeker wanneer u een baan zoekt dat past bij uw niveau en studieverleden. Newpublic maakt het mogelijk om direct na het afstuderen aan de slag te kunnen. Door middel van een traineeship gemeente kunt u direct werkzaam zijn bij de gemeente en geniet u van theoretische middelen voor extra ondersteuning. Wilt u weten of een traineeship gemeente bij u past? Lees dan gauw verder.

Jonge professionals

Deze traineeships zijn speciaal ontworpen voor jong professionals. Dit zijn net afgestudeerden met een goed diploma. Bij de gemeente zijn er veel verschillende functies mogelijk. Er zijn dus veel verschillende studies die perfect aansluiten op een traineeship gemeente. U kunt bijvoorbeeld aan de slag als een beleidsmaker, maar ook als een projectleider binnen de gemeente. Bekijk het volledige aanbod aan traineeships en gewenste studieachtergronden op Newpublic.nl.

Tweejarig traject

Een traineeship gemeente is een investering in uw toekomst. U kunt namelijk direct werkzaam zijn binnen een functie dat perfect bij u past. De traineeship duurt twee jaar. Na deze twee jaar kunt u direct worden aangenomen bij de desbetreffende gemeente van uw traineeship of bij een andere gemeente in Nederland. U bent helemaal klaargestoomd voor uw functie en kunt dan gelijk vast in dienst.


Waarom zou u wachten tot de juiste baan naar u toe komt? Voorkom eindeloze sollicitatieprocedures en start direct met een traineeship gemeente. NewPublic biedt traineeship plaatsen aan door heel Nederland. Hier kunt u direct aan de slag en kunt na voltooiing van de traineeship direct vast in dienst bij de gemeente.