Artikel Marketing Extreme
Image default
Gezondheid

Elektrische anti-kalk boilers zorgen voor schoner, zachter en gezonder water.

Elektrische anti-kalk boilers zorgen voor schoner, zachter en gezonder water.

Het komt je vast bekend voor, kalkaanslag op je huishoudelijke apparaten, vooral in de waterkoker is dit duidelijk zichtbaar. Maar ook als het water langzamer door de kranen stroomt, zal dit waarschijnlijk komen door kalk in je boiler. Aangezien het prijzig is om dit te laten verwijderen is het verstandig een anti- kalk boiler aan te schaffen. Het schoonmaken van je boiler moet namelijk gedaan worden door een vak man/vrouw, die precies weet hoe dit moet, het schoonmaken van het verwarmingselement bijvoorbeeld moet met de grootste precisie gebeuren.

En wil je helemaal met je tijd meegaan, koop dan direct een elektrische boiler met anti- kalk functie. Zo bespaar je op de energie- en onderhoudskosten, gaan al je elektrische huishoudelijke apparaten langer mee en ben je een stap dichterbij een all electric huishouden. Want dat is toch de toekomst.
En niet alleen dat, maar zo geniet je ook van schoner, gezonder en zachter water. 

De nieuwste elektrische boiler van DAT, de DAT ECO Premium is zo’n boiler. Deze elektrische boiler is uitgerust met een anti-kalk functie, wat ook de boiler zelf een langere levensduur biedt.

De DAT ECO Premium heeft een droge weerstand. Dat wil zeggen dat de verwarmingselementen niet meer kunnen worden aangetast door kalk omdat de elementen niet in contact komen met het water en dus niet aangetast kunnen worden. Hierdoor hoeven ze ook niet meer vervangen te worden. 

De nieuwste DAT elektrische boiler heeft twee tanks wat zorgt voor minder warmteverlies en sneller zal opwarmen doordat er minder menging van koud water is.

Deze elektrische boilers zijn te koop op de website van elektrischeboiler.eu, zij weten ze als geen ander wat de consument nodig heeft en hechten zeer grote waarde aan kwaliteit.

De producten van DAT worden in fabrieken binnen Europa gemaakt en de mensen van elektrischeboiler.eu bezoeken de fabrieken regelmatig om zo de kwaliteit van de boilers te testen en zonodig te verbeteren.

Breng eens een bezoekje aan de website van elektrischeboiler.eu en doe er je voordeel mee!

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers