Artikel Marketing Extreme
Image default
Aanbiedingen

Retargeting

voordelen automatisering

Retargeting  is gericht op het (opnieuw) plaatsen van reclameboodschappen door bezoekers op verschillende platforms (zoals pc’s, tablets en smartphones). Aangezien traditionele trial and error-procedures zijn omgezet in realtime campagnes, is retargeting altijd een perfect marketinginstrument geweest, waarmee potentiële klanten rechtstreeks met producten of diensten kunnen worden geconfronteerd. Wanneer gebruikers online gaan, websites bezoeken, door pagina’s bladeren en de richting van te kopen producten en diensten bepalen, kan omleiding een doorslaggevende rol spelen.

Omleiding is een van de eerste tools voor marketeers om informatie te verzamelen, klantgegevens te analyseren en koopintenties met betrekking tot de bezochte websites te registreren. Door herpositionering kunnen marketeers analyseren hoe klanten omgaan met hun websites. Het doel van hun bezoek en het product of de dienst van belang.

In eerste instantie was retargetingtechnologie de beste manier om klanten te winnen die het aankoopproces niet hebben voltooid. Tegenwoordig wordt verhuizing ook gebruikt op de volgende gebieden:

Tegenwoordig gebruiken B2B-merken herpositionering om het aantal potentiële klanten in contentmarketingcampagnes te vergroten. Onderwijsorganisaties gebruiken het om het bewustzijn onder potentiële eerstejaars te vergroten.

Retailmerken gebruiken herpositionering om klantloyaliteit te vergroten

Het eerste marketingdoel van herpositionering is merkbekendheid (60%),

De tweede is het verhogen van de omzet (57%) en het behouden van klanten

(51%).

Europese marketeers zijn van mening dat wanneer je sociale media omleidt, je dit het beste marketingkanaal kunt noemen.

Retargeting is een marketingtechniek waarbij advertenties worden getoond aan bezoekers die eerder een website hebben bezocht. Dit gebeurt op verschillende platforms, zoals pc’s, tablets en smartphones. Door het inzetten van retargeting kunnen potentiële klanten rechtstreeks met producten of diensten worden geconfronteerd, wat een effectieve manier is om ze terug te leiden naar de website.

Traditionele trial and error-procedures zijn vervangen door realtime campagnes, waardoor retargeting een perfect marketinginstrument is geworden. Door het gebruik van retargeting kunnen marketeers informatie verzamelen over klantgedrag, koopintenties en producten of diensten die van belang zijn voor de klant.

In eerste instantie was retargetingtechnologie vooral gericht op het winnen van klanten die het aankoopproces niet hadden voltooid. Tegenwoordig wordt retargeting echter ook gebruikt in andere gebieden, zoals het vergroten van het aantal potentiële klanten in contentmarketingcampagnes, het vergroten van bewustzijn onder potentiële eerstejaars en het vergroten van klantloyaliteit.

Het doel van retargeting is om merkbekendheid te vergroten, de omzet te verhogen en klanten te behouden. Uit onderzoek blijkt dat Europese marketeers retargeting beschouwen als het meest effectieve marketingkanaal bij het omleiden van sociale media.

Kortom, retargeting is een effectieve manier om klanten te benaderen die al interesse hebben getoond in producten of diensten op een website. Door het gebruik van retargeting kunnen marketeers informatie verzamelen over klantgedrag en koopintenties, wat hen in staat stelt om gerichte marketingcampagnes op te zetten en klantrelaties te versterken.

https://www.webdeveloper.today/2022/01/python-remove-or-replace-certain-part.html

https://webdevelopmentapp.com/nl/online-workspace.html