Artikel Marketing Extreme
Mode en Kleding

Wat is een clutch en hoe draag je deze?

Wat is een clutch en hoe draag je deze?

 

Op feestjes zie je steeds vaker vrouwen met een tasje lopen waar geen bandjes aan zitten. Het lijkt wel steeds meer iets van een modebeeld te hebben. De tas waar het om gaat is de zogenaamde clutch tas. Misschien vraag je je af wat voor tas dat dan precies is? Lees daarom verder in deze blog, want deze blog gaat er over wat een clutch is en hoe je deze mee kan dragen zo zonder bandjes. 

Wat is een clutch tas?

Een clutch tas is een klein tasje. Dit tasje heeft meestal geen bandjes. Het dragen van een clutch zie je steeds vaker gebeuren. Helemaal op feestjes is het een tasje dat vaak gedragen wordt. Clutches zijn er in verschillende soorten en kleuren. 

 

De meest gedragen clutch is de clutch zwart. Deze is makkelijk te combineren met verschillende outfits. Het staat veel stijlvoller dan wanneer je aan zou komen met een studio ditte rugzak op je rug tijdens een feestje. Daar kun je je vast wel iets bij voorstellen toch? 

 

Hoe wordt een clutch gedragen?

Als je een clutch ziet, dan zul je eigenlijk meteen denken, waar zijn de bandjes waarmee je de tas moet dragen? Dat kan helemaal kloppen, want een clutch heeft eigenlijk nooit bandjes. Misschien vraag je je dan nu ook meteen af hoe een clutch gedragen wordt. Als er een bandje aan zit, net als bij een burkely portemonnee, dan kun je hem om je pols doen en hem in hand met je meedragen. 

Als er geen bandje aan de clutch tas zit, dan kun je hem het best in je hand of onder je arm met je mee dragen. Op die manier heb je letterlijk alles bij de hand wat je maar mee zou willen nemen in je clutch tas. 

Wat neem je mee in je clutch tas? 

Een clutch tas is klein en handzaam tasje waar je niet zo heel veel in kwijt kan. Maar de clutch heeft toch genoeg ruimte om de dingen mee te nemen die je nodig zou kunnen hebben. Hierbij kun je dan denken aan een portemonnee, een mobiele telefoon, wat kleingeld en een lippenstift en kam.

Als je meer mee zou willen nemen, dan zou je een veel grotere handtas mee moeten nemen dan de kleine en handzame clutch tas. Maar een grotere handtas is meer geschikt voor overdag als voor feestjes in de avond.