Artikel Marketing Extreme
Image default
Cadeau

Gan 354 v2 3x3x3

De eerste Gan-kubus met een kleinere rand, de Gan 354 M, was in grote aantallen uitverkocht, speedcubers waren dol op deze puzzel. In 2020 is het tijd om te updaten. De individuele veranderingen hebben niet veel invloed op de kubus, maar alle kleine dingen samen maken de Gan 354 v2 3x3x3 een heel andere kubus.

Net als andere nieuwigheden van dit bedrijf is de puzzel uitgevoerd in mat plastic. Het is gladder dan glanzend, maar voelt prettig aan en verzamelt niet zo veel krassen op zichzelf. Het is opmerkelijk dat Gan in de laatste batches van de eerste versie glanzend plastic begon te vervangen door mat.

De fabrikant heeft het kruis en de verpakking veranderd: deze kubus maakt gebruik van numerieke moeren, die met je vingers kunnen worden aangepast. Daarom besloot het bedrijf om geen vervangbare moeren van verschillende kleuren te plaatsen, maar om universele zachte en snelle paarse te plaatsen.

De puzzelspin is fantastisch. Het lijkt misschien zelfs een beetje te snel uit de doos, je moet de kubus vastzetten. Als je de puzzel goed smeert en afstemt, krijg je een zachte, snelle draai, waarbij elke rand goed aanvoelt met je vingers. Gan produceert bijna altijd uitstekende blokjes, 354 × 2 was geen uitzondering.

Gelijktijdig met dit model kwam er nog een driedelig pistool uit – 356 M. Het zal bij je passen als je vervangbare moeren wilt krijgen, en het standaardformaat trekt meer aan. – Meer informatie over

 

kubus kopen

 

https://breinbrekers.be