Artikel Marketing Extreme
Image default
Cadeau

Bloemen die perfect zijn voor elke gelegenheid

Bloemen worden al heel lang geassocieerd met liefde en romantiek. De laatste jaren zijn ze ook een populaire manier geworden om andere emoties uit te drukken, zoals dankbaarheid en medeleven. Er zijn zoveel verschillende soorten bloemen dat je er een kunt vinden voor alle gelegenheden. Terwijl sommige natuurlijker aanvoelen voor bepaalde gebeurtenissen (bv. gele rozen voor Valentijnsdag), kunnen andere meer universeel gewaardeerd worden. Hieronder vindt u 30 prachtige bloemen die perfect zijn voor elke gelegenheid.

Wat zeggen bloemen?

Bloemen zijn een populaire manier om emoties uit te drukken, zoals liefde en dankbaarheid. En tegenwoordig hoeven bloemen niet beperkt te blijven tot slechts één gelegenheid; je kunt er een vinden voor elke gebeurtenis. Hieronder staan 30 prachtige bloemen die perfect zijn voor elke gelegenheid:

Gefeliciteerd

Een boeket bloemen kan een mooie manier zijn om iemand te feliciteren met een nieuwe baan of promotie. Wanneer u felicitatiebloemen koopt, vergeet dan niet om een kaartje bij te sluiten met woorden van waardering of felicitatie.

Kracht

Chrysanten Chrysanten zijn een prachtige bloem die symbool staat voor kracht en veerkracht. Deze bloemen hebben meestal een opgaande vorm en bloeien in een scala van kleuren, waaronder wit, geel, oranje, rood en paars. Ze zijn meestal verkrijgbaar in de herfst, maar kunnen ook in de lente worden gevonden.

Verjaardag

Voor een verjaardag geeft u graaf Orchideeën -Lelies -Gerbera -Madeliefjes

Dankjewel

Bedank iemand met een mooi boeket bloemen. Bloemen zijn een van de meest populaire manieren om waardering en dankbaarheid te tonen, vooral in een zakelijke omgeving. Bloemen zeggen beter dank u dan woorden ooit zouden kunnen!

Beterschap

Om iemand beterschap te wensen: Witte madeliefjes -Rode tulpen -Paarse iris -Gele lelies.

Liever een gemengd boeket uit Amsterdam? Surf dan eens langs Pluk n Bloom voor een boeket op maat.

http://www.pluknbloom.nl