Artikel Marketing Extreme
Image default
Bedrijven

Eersteklas downlighters en industriële leds op voorraad bij Led Design Holland

Het leuke van website en webshop Led Design Holland is dat de informatie altijd actueel is. Berichten worden opgefrist, de productvoorraad wordt aangevuld en het overzicht met projecten wordt bijgewerkt. Zo is het bijvoorbeeld super interessant voor iedereen die op zoek is naar LED verlichting bedrijfshal om de top 3 populairste lampen te bekijken. Dit zijn de meest verkochte leds voor werkplaatsen / bedrijfshallen / ateliers:

  1. LED Line-Refix.
  2. Tri-Proof.
  3. LED Pro High-Bay.

De drie armaturen op het gebied van industriele LED verlichting worden tot in detail beschreven en er staan duidelijke foto’s bij. Voor deze drie en eigenlijk alle ledlampen die Led Design Holland verkoopt, geldt dat ze duurzaam zijn. Dit begrip wordt tegenwoordig misschien net iets te vaak gebruikt. Voor de duidelijkheid leggen we uit wat we met een duurzame lamp bedoelen. Een moderne kwaliteitslamp is veilig en gaat jarenlang mee. Hij is zuinig, oftewel de Lumen / Watt verhouding is hoog. Zeker als u alle lampen in de werkplaats vervangt door led-exemplaren gaat de energierekening flink omlaag. En dat brengt ons bij een volgend punt. De investering die u doet in led, haalt u er binnen een paar jaar weer uit dankzij die structurele energiebesparing. Onder duurzaam verstaan we ook kwalitatief goed. Een ledlamp kwalificeren we als goed als hij precies voldoende en rustig licht afgeeft.

Naast lampen geschikt voor de industrie, kunt u bij LDH ook aankloppen voor winkel- en showroomverlichting. Een armatuur dat we in deze branche veel zien, is de downlighter. Er zijn zowel inbouw als opbouwmodellen. Beide hebben zo hun voordelen. Downlighters geven gericht en eerlijk licht waarmee u bijvoorbeeld een tafel met tentoongestelde artikelen, een bepaalde hoek van de shop of de etalage in de spotlight kunt zetten. Eerlijk licht overigens is licht met een hoge kleurechtheid. Op Retail ledlampen krijgt u 5 jaar garantie bij leddesignholland.nl. De meeste zijn voorzien van een Philips lichtbron. De lichtopbrengst is hoog en ze voldoen aan de EIA-voorwaarden.

https://www.leddesignholland.nl