Artikel Marketing Extreme
Image default
Winkelen

De beste papierversnipperaar: waarom je er een op je werkplek zou hebben

Het is tegenwoordig belangrijker dan ooit om te kunnen beschermen wie je persoonlijke informatie. Hoewel je wettelijk verplicht bent om niet-persoonlijk identificeerbare informatie te verspreiden, kunnen papierdocumenten vaak een verwarrende mix van beide bevatten. Daarom is het belangrijk om te weten welk type papierversnipperaar, jouw bedrijf nodig heeft. Maar wat is dan de beste papierversnipperaar?

Waarom heb je een goede papierversnipperaar nodig?

Een papierversnipperaar is onmisbaar voor elke werkplek. Hieronder vind je enkele redenen waarom je er een nodig hebt en waarom je een goede kiezen:

Veiligheid

Er kleven een aantal risico’s verbonden aan het bewaren van persoonlijke documenten. Niet alleen loop je het risico op identiteitsdiefstal, maar als je persoonlijke belastingaangifte bijvoorbeeld in de prullenbak belandt, stelt dat je risico op identiteitsinbraak. Een goede papierversnipperaar, die in staat is documenten met meer dan één lading te versnipperen, is essentieel als je je zorgen wilt maken over deze zaken.

Kosteneffectiviteit

Een goede papierversnipperaar is relatief goedkoop, relatief simpel in het gebruik en is in staat om je documenten in kleine stukjes te snijden die veel moeilijker te lezen zijn. Ook kan het je kosten besparen in de tijd door het verminderen van IT-kosten. Als je documenten volledig door een shredder worden verwerkt, hoef je geen geld uit te geven om virussen of malware te verwijderen.

Productiviteit

Een papierversnipperaar kan je productiviteit in je werkplek verbeteren. In plaats van het document met de hand te vernietigen, hoef je alleen maar het papier erin te steken. Bovendien is het hele proces veel veiliger en beter voor het milieu. Je hoeft het papier niet in containers te gooien om stukjes te maken, waardoor het een stuk milieuvriendelijker is.

Gebruiksgemak

De shredder neemt ook een deel van de stress weg, wat vaak een grote rol speelt in een drukke werkplek. Je hoeft je geen zorgen te maken over het hergebruik van documenten die je hebt versnipperd. Ook hoeft je niet meer je documenten te herschrijven om ze veilig en anoniem te maken.

Milieuvriendelijk

Een goede papierversnipperaar is milieuvriendelijk. De helft van alle papierafval dat we produceren gaat naar een verbrandingsoven, waar het onmiddellijk verdwijnt. Niet alleen kan een papierversnipperaar het papierafval helpen verminderen, maar je kunt er ook zeker van zijn dat je documenten zullen worden vermalen en dat de kleine stukjes papier veilig in je vuilbak landen in plaats van op straat of in grachten te drijven.

Met alle bovenstaande in acht genomen, is het gemakkelijk te zien waarom een goede papierversnipperaar een must is voor elke serieuze werkplek. Zo beschik je niet alleen over een kosteneffectieve oplossing, maar draag je ook bij aan een betere werkplek door je documenten veilig te versnipperen.

Conclusie

Voor elke serieuze werkplek is een goede papierversnipperaar absoluut essentieel. Niet alleen is het de beste manier om je documenten veilig te versnipperen, maar is het ook milieuvriendelijk en kosteneffectief. Bovendien is het gebruiksgemak erg belangrijk, waardoor je veel stress en tijd kunt besparen. Al met al is een goede papierversnipperaar een must have voor elke werkplek!

.