Artikel Marketing Extreme
Image default
Aanbiedingen

3 heerlijke snacks voor een filmavond

3 heerlijke snacks voor een filmavond

Kijk jij liever een film in je eentje of doe je dat graag met vrienden of vriendinnen. Ongetwijfeld zal je vast wel zin krijgen in een snack wanneer je halverwege een film bent. In deze blog behandelen we een aantal snacks die heerlijk zijn voor tijdens een filmavond. Zo behandelen we snacks die wat machtig en zoet zijn, maar ook snacks die wat luchtiger en zout zijn. Zo vind jij na het lezen van deze blog gegarandeerd een geschikte snack voor jouw volgende film!

 

Brownies

Heb je zin in een machtige en zoete snack? Probeer dan eens een brownie tijdens jouw volgende filmavond. The Brownie Box maakt creatieve brownies die zorgen voor een ultieme smaaksensatie. Zo kan je brownies bestellen in combinatie met hazelnoten, Oreo, M&M’s en nog veel meer andere lekkernijen. Zo is er voor iedere filmkijker een geschikte brownie. Organiseer bijvoorbeeld een filmavond en bestel verschillende soorten brownies!

 

Tortillachips met saus

Ben jij in een exotische stemming of ga je een film met Mexicaanse elementen kijken? Pak dan lekker een zak tortillachips en combineer het met een saus. Zo kan je kiezen voor chilisaus of juist kiezen voor guacamole. Heb je meer zin in een zoete en pikante saus. Dan kun je kiezen voor pikante chilisaus. Je kan beter voor guacamole kiezen wanneer je een wat toegankelijkere smaak wil.

 

Warme snacks

Maak jij graag gebruik van jouw frituurpan? Maak dan lekker bitterballen voor tijdens jouw film! Een nadeel hieraan is dat het wat meer werk kost dan bij het eten van snacks zoals tortillachips of brownies. Het kan wel erg lekker zijn om een schaaltje bittergarnituur klaar te maken voor wanneer je met vrienden een film gaat kijken. Voeg daar een paar sauzen aan toe en je bent helemaal klaar voor de film!

 

https://www.thebrowniebox.nl/