Artikel Marketing Extreme
Image default
Huishoudelijk

Verhuisdozen bestellen

Waneer je gaat verhuizen zal je al snel moeten denken aan het kopen van verhuisdozen. Deze zijn in vele verschillende soorten, maten en prijsklassen verkrijgbaar. Je kunt ze kopen bij de bouwmarkt, de kringloopwinkel of je kunt ze online bestellen. Niet iedere verhuisdoos is hetzelfde en is even sterk. Je wilt uiteraard voorkomen dat je servies op straat komt te liggen of jouw dierbare spullen beschadigd raken. Hierom is het belangrijk dat je stevige en betrouwbare verhuisdozen koopt. Wij vertellen je graag waar je op moet letten en waar je deze verhuisdozen kunt kopen. 

 

Soorten en maten 

 

Om te beginnen vertellen we je graag meer over de verschillende soorten en maten verhuisdozen die er te koop zijn. Uiteraard heb je de reguliere verhuisdoos, deze heeft een inhoud van 50 liter en kan gemiddeld tot 30 kg bedragen. Hiernaast zijn er speciale dozen voor boeken, dozen die geschikt zijn voor je garderobe, je tv, schilderijen en extra grote verhuisdozen voor spullen die niet in een gewone verhuisdoos passen. Zorg ervoor dat je genoeg verhuisdozen in huis haalt voordat je begint met inpakken. 

 

Materiaal 

 

De verhuisdozen die je in de bouwmarkt koopt zijn voornamelijk gemaakt van enkelgolf karton. Dit betekend dat deze dozen snel zullen scheuren. Je zult al snel merken dat de handvatten scheuren en je beter wat extra tape op de onderkant kan doen om te voorkomen dat de doos doorzakt. Daarentegen zijn de dozen die je online besteld gemaakt van dubbelgolf karton. Uit de test blijkt dat deze ruim 75 kilo kunnen dragen zonder ook maar door te zakken.

 

https://verhuisdozen.store/